Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért terjedt el errefelé,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el errefelé, hogy a német nők csúnyák, amikor egy átlagos német nő így néz ki?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EJMYdch314c

Örülnék én neki, ha ilyen lenne az átlagos színvonal mifelénk a női felhozatalban. Konkrétan bármelyik nőt elfogadnám barátnőmnek ebből a videóból, pedig ezek tényleg nem a top kategóriás német nők, hanem úgymond a prolik. Ezzel a zenével is nyilván azt a réteget hivatottak megfogni, persze nem akarok senkit megbántani.

Miért terjedt el mégis, hogy a német nők nem szépek? Ki terjeszti ezt róluk? A magyar nők? Miféle szándékkal? Félnek, hogy a magyar férfiak még motiváltabbak lesznek a külföldi munkavállalásban?

2018. dec. 5. 19:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

ugyan heteró nő vagyok, szóval valószínűleg más szemmel nézem a többi nőt, mint te, de azt kell mondjam, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem éppen így néz ki a környezetem. Legalábbis Frankfurtban. A többi városról nem tudok nyilatkozni, én itt élek, és itt az átlag az nagyon nem így néz ki.

A magyar nőknek jól áll szerintem, hogy a történelem során mindenféle hódító hadsereg végigvonult az országon és megerőszakolta az akkori elődöket, a sokféle génkeveredés rendkívüli sokszínűséget és különlegességet kölcsönöz az arcu(n)knak. Az itteni nők közül ránézésre meg lehet mondani, ki a született német és ki bevándorló. A szépek általában törik a németet. Csak úgy mondom.

2018. dec. 5. 20:52
 12/21 anonim ***** válasza:
11: vagy vegyes házasságból valóak vagy a szülők bevándorlók voltak. mármint a szépek.
2018. dec. 5. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

"....amikor egy átlagos német nő így néz ki"

Mint a dobos ? Na pont azért ! :D

32/f

2018. dec. 5. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
van azért bajuk az tuti..
2018. dec. 5. 21:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem értem, ezt a duci szöveget, amikor statisztikák támasztják alá, hogy a magyar nők kövérebbek átlagban:

[link]

Nem állunk valami jól elhízásban, főleg a magyar nők, szóval nem értem mi ez a tömeges mutogatás a külföldi nőkre, hogy ők kövérebbek. -.-

2018. dec. 5. 21:13
 16/21 A kérdező kommentje:
A hivatalos statisztikák szerint pont a német nyelvterületen, a benelux és a skandináv országokban a legcsinosabbak a nők. Abszolút értékben is és a helyi férfiakhoz képest is.
2018. dec. 5. 21:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"A hivatalos statisztikák szerint"

Szerintem a hivatalos statisztikák szerint neked sincs sok eszed és egy sértődött bohóc vagy, aki életében nem látott nőt. :D

Szar ügy, egyszer majd talán neked is összejön.

Egyébként a szaros linken sincs semmi, szal ez nem jött be :D

2018. dec. 5. 21:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Másrészt lehet tudni, hogy te hogy nézel ki? :)
2018. dec. 5. 21:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezek szerint csak engem ütött szíven, hogy jól áll nekem az őseim megerőszakolása.

Csak magyar mondhat ilyet.

2018. dec. 6. 11:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Közöttük dolgozok. Nem jellemzőbb a dagadtság mint Magyarországon. Inkább fordítva. Ápoltak. A bevándorlók között több a DonnaTonna. Ez a férfi MaciLacikra is áll. Arányaiban a legtöbb szép nőt Oroszországban és Ukrajnában láttam. Gondolom azért szaladtak a német és magyar katonák a Donig illetve. Moszkváig.
2018. dec. 6. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!