Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el errefelé, hogy a német nők csúnyák, amikor egy átlagos német nő így néz ki?
https://www.youtube.com/watch?v=EJMYdch314c
Örülnék én neki, ha ilyen lenne az átlagos színvonal mifelénk a női felhozatalban. Konkrétan bármelyik nőt elfogadnám barátnőmnek ebből a videóból, pedig ezek tényleg nem a top kategóriás német nők, hanem úgymond a prolik. Ezzel a zenével is nyilván azt a réteget hivatottak megfogni, persze nem akarok senkit megbántani.
Miért terjedt el mégis, hogy a német nők nem szépek? Ki terjeszti ezt róluk? A magyar nők? Miféle szándékkal? Félnek, hogy a magyar férfiak még motiváltabbak lesznek a külföldi munkavállalásban?
ugyan heteró nő vagyok, szóval valószínűleg más szemmel nézem a többi nőt, mint te, de azt kell mondjam, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem éppen így néz ki a környezetem. Legalábbis Frankfurtban. A többi városról nem tudok nyilatkozni, én itt élek, és itt az átlag az nagyon nem így néz ki.
A magyar nőknek jól áll szerintem, hogy a történelem során mindenféle hódító hadsereg végigvonult az országon és megerőszakolta az akkori elődöket, a sokféle génkeveredés rendkívüli sokszínűséget és különlegességet kölcsönöz az arcu(n)knak. Az itteni nők közül ránézésre meg lehet mondani, ki a született német és ki bevándorló. A szépek általában törik a németet. Csak úgy mondom.
"....amikor egy átlagos német nő így néz ki"
Mint a dobos ? Na pont azért ! :D
32/f
Nem értem, ezt a duci szöveget, amikor statisztikák támasztják alá, hogy a magyar nők kövérebbek átlagban:
Nem állunk valami jól elhízásban, főleg a magyar nők, szóval nem értem mi ez a tömeges mutogatás a külföldi nőkre, hogy ők kövérebbek. -.-
"A hivatalos statisztikák szerint"
Szerintem a hivatalos statisztikák szerint neked sincs sok eszed és egy sértődött bohóc vagy, aki életében nem látott nőt. :D
Szar ügy, egyszer majd talán neked is összejön.
Egyébként a szaros linken sincs semmi, szal ez nem jött be :D
Ezek szerint csak engem ütött szíven, hogy jól áll nekem az őseim megerőszakolása.
Csak magyar mondhat ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!