Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy átlagos férfi? Linkelhettek képet is.
Hírességeket említenék, akik ha nem lennének híresek, átlagos pasinak számítanának. Pl. : Lionel Messi, Justin Timberlake, Edward Norton
Ezek átlagosak. Csak hogy kiemeljem a kontrasztot, hasonló kategóriákban akik híresek és ha nem lennének híresek akkor is jó pasinak számítanának, Pl. : Cristiano Ronaldo, Johnny Depp, Brad Pitt
Ugyan CR és Pitt nem az esetem, de van szemem, tudom hogy ők számítanak jó pasinak. Kettes jól leírta, nem tudok belekötni. :D
Személyes vélemény: Bár Adam Brodyt csúnyácskának mondják, mégis a kisugárzása hihetetlen számomra, van benne valami plusz. Hangsúlyozom számomra. Pedig a vékony férfiak sosem tetszettek. Talán ő az egyetlen akinek beadnám a derekam. :)
C.Ronaldo pénz nélkül pont úgy néz ki, mint a helyi kisebbség némelyik képviselője, szóval őt jobb lenne onnan lehúzni.
Szerintem Paul Di Resta az aki tipikus átlagember - viselkedésre is azonnal felejthető, anno F1 futamok alatt sokszor elfelejtettem, hogy egyáltalán a pályán van.
Azért én megnézném akkor is olvadoznának-e tőle, ha a városból kivezető utat építené a "tesókkal" átlagfizetésért, este természetesen Borsodival "alapozva".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!