Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a beteljesü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a beteljesületlen szerelem mélyebb nyomot hagy egy komoly párkapcsolatnál?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla... De annak az embernek az emléke sokkal jobban fáj, mint azé, akivel együtt voltam több, mint 2 évig. Sőt, lehetnyi remény is van bennem meg mindig. Miért van ez így?
2019. júl. 15. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Akkor leheld ki a reményt.Reménykedésből nem élsz meg,ha akarsz cselekdj.Ha meg nem, csak szeretsz ábrándozni,akkor hagyd abba,mert semmi értemle.
2019. júl. 15. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Gyerekként is, ha valamit nagyon akartál, de nem kaptál meg mai napig emlékszel rá.
2019. júl. 15. 15:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert sosem derül ki, hogy 'mi lett volna ha' és ez elképesztően bosszantó tud lenni, pláne ha a te hibádból nem jöttetek össze.

Két lehetőséged van:

-Vagy valamilyen módon beszélsz vele és adsz a dolognak egy esélyt...

-Vagy elfelejted amilyen gyorsan csak lehet.

2019. júl. 15. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Én is szeretek egy lányt régóta, 7-8 éve, nem láttam már 6 éve, de többet már nem is tudok más lányra nézni ez miatt. Ez biológia.
2019. júl. 15. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem jutottál azzal el odáig, hogy kiderüljön, hogy nem is olyan faxa vele, mint ahogy elképzelted.
2019. júl. 15. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Egy jó tanács, ha van Instagramje, akkor kövesd a képeit. Nekem két lányt így sikerült elfelejtenem, mert ahogy posztolta a napi dolgait láttam, hogy milyen is lenne vele minden nap, és kibírhatatlanok, így rájöttem, hogy rossz lett volna velük.
2019. júl. 15. 16:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a beteljesületlen szerelemben nem történik semmi, így nincs, ami elrontaná.
2019. júl. 15. 16:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor inkább nevezem viszonzatlannak. Régen barátok voltunk, aztán elkezdett több is kialakulni, de végül az én hibámból nem lett semmi, és minden kapcsolatunk meg is szakadt.
2019. júl. 15. 16:40
 9/12 anonim ***** válasza:
67%

De hol rontottad el, vagy hogy rontottad el?

Nincs olyan hiba, amit ne lehetne helyrehozni.

Ha ennyire szenvedsz miatta, akkor lehet ,hogy valamit lépned kéne az ügyben, hátha még van remény.

2019. júl. 15. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Ennél még a visszautasítás is jobb.

Valahogy le kellene zárni, akkor megszűnne a remény meg tudnál nyugodni. Vagy elkezdődne valami, de ezt meg kellene beszélni.

2019. júl. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!