Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hogy az élet nem szelektá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hogy az élet nem szelektálja a beteges embereket? Például lábimádókat? Hogy találnak egyáltalán partnert erre, van nő akinek tetszik, hogy a lábára izgulnak?

Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na most ehhez hozza kell Szolnom!

Férfi vagyok nos a láb puszilás nálunk is van ilyen.... de szerencsére nem vagyok fétises nem nyalogat szopogatom... csak szex közben szeretek par puszit adni ra nem minden nőnek! Csak neki mert halálosan szerelmes vagyok belé és egyszerűen a testének minden pontját kívánom/gyonyorunek találom!

De mentségére szóljon a talpátol a fejéig végig csókolom 😂😅

Na meg... sajnos van rosszabb ennél a fetisnél is... pl amikor sok barom azt írja hogy “baj ha arra izgulok fel hogy a baratnomet mas dugja meg miközben én kiverem” ......................! 😕

Na meg olyant is lattam hogy arra izgul fel ha megeroszakolhatja... azaz hogy elkapja azt mint ha idegen csinálna neki..........

Na meg vannak rosszabbak is... akik mar ténylegesen elvezetbol ártanak másoknak!

2019. júl. 11. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Utólag olvastam el a válaszokat na igen az főként mas ha valaki igénytelen meg koszos szerencsére neki mindig tiszta és ápolt!
2019. júl. 11. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Nehezen találnak partnert erre a dologra a lábimádók sajnos. Az élet szelektálja a fura embereket, pont, mert míg a lábfétist nagyon kevesen fogadják el, addig bezzeg az anált-orált-, a hátulról előre-elölről hátulra kombinációt meg befogadja.
2019. júl. 11. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Na igen és jobb esetben gumi nélkül mert védekeztek fogamzásgátló val.......
2019. júl. 11. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a lábimádás kevésbé gáz, mint az anál (annak ellenêre, hogy mindkettőt szeretem) vagy a fojtogatód/enyhe bdsm-es szex...

A barátom sosem zsarolt érzelmileg, eleinte elmondani is félt, nem mondott olyat, hogyha szeretsz, akkor... Sőt, még ma is perverznek,betegnek tartja magát ezért, pedig önként ajánlottam fel a dolgot, mikor megtudtam, hogy tetszenek neki az ilyen dolgok. Engem nem izgat különösebben, de szerintem van egy olyan üzenete, hogx "még a lábad nyomát is..." Vagyis a teljes elfogadást, odaadást sugallja számomra. Egyébként meg szeretem a lábmasszírozást, és kellemes, ha csókolgatj a talpam, nem undorral tölt el vagy ilyesmi... Másrészt meg ez nem olyan, hogy a lábamra izgul... Rám izgul, csak a lábamra is (ahogy a mellemre vagy a fenekemre). A "lábszex" nem válik külőn az aktustól, az is a szeretkezés része. Igen, van, hogy cipőben/harisnyában/bokalánccal. De ez nem tőbb, mint vágyfokozás. Nehéz elmagyarázni, de én egyáltalán nem tartom ördögtől valónak!

2019. júl. 11. 23:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Tizenéve volt egy làbfétises pasi aki udvarolt. Ahhhh imàdtam! Órákig masszirozta a lábamat, horror árú cipoket kaptam tőle ajándékba és még a körmeimet is kilakkozta. Kàr, hogy egyéb téren nem működött a dolog.
2019. júl. 12. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!