Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni a szerelmet?
Figyelt kérdés
Teljesen tönkretesz, mert a lánynak én nem kellek, nekem viszont ő igen és állandóan ha az utcán látok egy szerelmes párt, mindig rá gondolok. Nem akarom, de mégis.
Már nem is a lány tesz tönkre, igazán nem is érdekel. Attól vagyok ennyire magam alatt, hogy az érzés bennem van, és annak ellenére, hogy sem ő sem más nem kell ebben a pillanatban, az érzés nem múlik el.
2013. máj. 28. 22:52
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem vannak még mások is hasonlóan hozzád...
3/3 anonim válasza:
Május óta még mindig?:S
Ez jó kérdés.. sokáig én is voltam így vele. Aztán majd vagy elmúlik vagy jön valaki helyette nem tudom ezen mindenki átesik akár többször is...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!