Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok, és nagyon tetszik egy lány (szerelemből) kitaláltam egy nagyon nehéz tervet, sikerülhetne?
Ő 15 éves,Szlovákiában él. Nagyon nehéz volt belátnom hogy szeretem. 11 éves korom óta valahogy másként tekintettem rá,pár hónapja rájöttem,szerelem. De mivel ő nem szereti a lányokat fel hagytam azzal,hogy szeretni fog majd egyszer. Nem rég közölte velem hogy biszex,és barátnője van már majdnem egy éve. Egy világ omlott össze bennem,gratuláltam neki,és mondtam milyen szépek együtt. Utána viszont napokig depressziós voltam,hogy miért,és hogy lehet ez?!
Nos. Most leszek hatodikos. Negyedikben buktam angol nyelvből.kitaláltam hogy idén felvételizni fogok abba a középbe,ahol ő idén kezd. A legjobb akarok lenni,meg akarom tanulni az összes általános anyagot,és a középest is,én úgy vélem,érte bármit! Tudom,lehetetlen lenne megtanulni ezt mind. És arra gondoltam,közel kerülnék hozzá... Szlovákül is megtanulnék beszélni. Szeretnék megváltozni,és új életet kezdeni,ezt pedig így tudok,ez a célom! Sikerülhet? Tudom hogy naiv vagyok,a jegyeim is borzalmasak,de szeretem őt,és érte? Bármit!
A legjobb indulattal mondom, hogy most még nem tudod felmérni, mit jelent lányként lányt szeretni. Szerelemmel. Teljesen normális dolog, hogy példaképed, idolod, hősöd van, aki akár azonos nemű is lehet, de sokat változik majd még a véleményed. Hidd el, nem ez a szerelem.
Az viszont szuper, ha egy emberi érzés tud annyira ösztönözni, hogy kiemelkedj a lustaságból, a nemtanulásból, a középszerűségből, és olyan célt ad, ami teljesíthető és abszolút a te érdekeidet szolgálja.
Édesanyádékkal is beszélj a tanulmányaid folytatásáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!