Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik lánytípus tetszik jobban?

Melyik lánytípus tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúk válaszát várom, de akár lányok is írhatnak. :)

#1 Szőke/világos, hullámos haj. Kék szem. Fehér bőr. Vékony, magas/középmagas alkat, közepes cici, fenék. Kicsit csendesebb, aranyos, kedves természetű.

#2 Fekete/sötét,egyenes haj. Barna szem. Kreolt/sötétebb bőr. Kicsit alacsonyabb, husibb alkat, de nem kövér. Nagy cici, fenék. Vagány, nagyszájú, beszólogatós természet.

2013. ápr. 10. 11:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Hát igazából konkrétan egyik sem! Nem szeretem a tündér lányokat! ("Szőke/világos, hullámos haj. Kék szem. Fehér bőr.") A beszólogatós csajokat meg egyenesen rühellem. Utálom, ha bután viselkedik valaki, és nincs tisztában az illemmel. Ha szégyenkeznem kell a közönségessége miatt mások előtt. Az okos nőket szeretem, azokat, akik tudják, milyen helyzetben hogyan kell viselkedni. Az ideálom a barna haj, barna szem. 24/f
2013. ápr. 10. 11:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp a kettes
2013. ápr. 10. 11:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hideg, szánalmas leírások. Ha ennyi határozza meg őket, akkor egyiket sem. Ennél több kell, hogy valaki igazán nő legyen. Nem a bőre színén, a melle méretén vagy a száján múlik.
2013. ápr. 10. 12:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem tudhatom, de szerintem a kérdező a másodikat nem egy kőbunkó és civilizálatlan gorillacsajnak akarta lefesteni, hanem "tud oltani, ha kell" típusúnak. Szóval nem az a hangtalan mimózalélek, aki fülét-farkát behúzza minden apróbb támadásra, hanem mer szót emelni magáért. Oké, hogy ennyi még nem dönt el semmit, de azt kétlem, hogy első ránézésre ne lenne szimpatikusabb egyik sem. Az embernek ösztönösen támad benyomása mindenről és mindenkiről, legfeljebb nem szól örökre. Nem vagyok fiú, így érdemben válaszolni sem tudok, de annyit kijelenthetek, hogy amennyiben a ketteske nem egy társaság középpontja-alkat, hanem csöppet antiszociálisabb, őt fogom kezdetben rokonszenvesebbnek találni. Az elsővel sincs feltétlen baj, ha nem szenved hiányt értelemből és humorból.:D
2013. ápr. 10. 13:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak ezeken múlik, tetszik-e egy lány. Egyébként valami egyvelege a kettőnek. A szőkéket nem szeretem, max a szőkésbarna. A kék szeműeket se annyira. De ettől függetlenül bejöhet egy szőke kékszemű is, ha olyan lány...

Szóval, hogy válaszoljak inkább második, de őszintén szólva, ha ezek a nézőpontok valamiféle egyveleg lenne jó.

Egy fekete/sötét hullámos hajú nem sötétbőrű lány. Vékony, és nem magasabb nálam, legyen nőies a teste. Ha csendes, aranyos, és kedves, az jó:) Lehet vagány is a csaj, kalandvágyó, az is jó, de a nagyszájú beszólogatóst rühellem.

15/F

2013. ápr. 10. 13:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
#1, a természete miatt. A külső, főleg így leírásban nem túl fontos, bőrtől, szemtől, hajtól, és a többi adottságoktól függetlenül is lehet nagyon szexi egy lány. :)
2013. ápr. 10. 14:39
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
A második kövér, és még bunkó is. Mindenképp az első.
2013. ápr. 10. 15:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Első.
2013. ápr. 10. 17:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első. De ez nem meglepő különben, a kérdés is erre van kihegyezve, tehát nincs sok értelme.
2013. ápr. 10. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első ;)
2013. ápr. 10. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!