Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik lánytípus tetszik jobban?

Melyik lánytípus tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúk válaszát várom, de akár lányok is írhatnak. :)

#1 Szőke/világos, hullámos haj. Kék szem. Fehér bőr. Vékony, magas/középmagas alkat, közepes cici, fenék. Kicsit csendesebb, aranyos, kedves természetű.

#2 Fekete/sötét,egyenes haj. Barna szem. Kreolt/sötétebb bőr. Kicsit alacsonyabb, husibb alkat, de nem kövér. Nagy cici, fenék. Vagány, nagyszájú, beszólogatós természet.

2013. ápr. 10. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ami az elsőn bejön: Kék szem, fehér bőr, vékony, közepes cici, fenék és a természete, viszont az zavarna, hogy magasabb nálam, amit meg nem nehéz megvalósítani sajnos.

Ami a másodikon bejön: haj, szem, alacsony.

A vagány, beszólógatós, flegma csajokat nagyon nem szeretem.

Összességében az első sokkal jobban bejön, kivéve a magasságot.

17/F

2013. ápr. 10. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. olyan vagyok, mint a 2-es (bár nagyszájúnak, beszólogatósnak nem mondanám magam egyszerűen csak visszaszólok, hogyha nekem is beszóltak), egyik legjobb barátnőm meg tiszta 1-es (oké, szőkés barna hajjal, és kicsi cicivel). Mind a ketten egész sok fiúnak jöttünk már be (olyan fele-fele arányban), de teljesen más körökből. Én inkább ebből a "menő csávó" körből, ő meg inkább az "okos vagyok, bunkó vagyok" körből...nos ezzel abszolút nem akarok általánosítani, ez csak a mi környezetünk ;)
2013. ápr. 10. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét típus tetszene, de oda vagyok a sötét hajú és szemű lányokért.

Szóval nekem a kettes, DE (!) jó lenne, ha nem lenne vagány, nagyszájú, beszólogatós!!!

2013. ápr. 11. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom...
2013. ápr. 13. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Külsőre mindenképpen a kettes, de ez a "Vagány, nagyszájú, beszólogatós természet", ez nem jön be.
2013. ápr. 24. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!