Kamasz fiúk, mennyire tetszik nektek az, ha valaki fiatalembernek szólít titeket?
Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 22:21
1/11 anonim válasza:
Hát nem túlságosan kedvelem, de attól is függ, ki mondja.
2/11 anonim válasza:
Bár már rég nem vagyok kamasz, de amikor az voltam, akkor a hangsúly számított, hogy hogyan mondták.
3/11 Golan Trevize válasza:
Igen, nagyon számított, hogy ki mondja, és milyen hangnemben.
4/11 anonim válasza:
Általában ez nálam a lecseszést jelenti :D
5/11 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! Ezért írtam, hogy a hangsúly számít. :) 2. voltam.
6/11 anonim válasza:
Lányként mondom, de ez a felnőttek szájából általában semmi jót nem jelent... Szerintem ezt a szót manapság már csak gúnyosan használják.
7/11 anonim válasza:
Lány vagyok és egy ellenőr nemrég szólított hasonlóképpen.De ha fiú lennék sem tetszett volna.Bár így csak röhögtem rajta egy jót.
10/11 anonim válasza:
Ha fiú lennék és anyám mondaná az biztos nem jelentene jót.
De mondjuk, ha az utcán hozzám szólnának, h "elnézést fiatalember, segítene?" azzal nem lenne bajom, végül is a "kisfiam" "kisfiú" stb elég hülyén nézne ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!