Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hogy az élet nem szelektálja a beteges embereket? Például lábimádókat? Hogy találnak egyáltalán partnert erre, van nő akinek tetszik, hogy a lábára izgulnak?
Hát izé, gondolom, hogy igen, vannak... mondjuk én sanszosabbnak tartom, hogy az ilyen perverziókat inkább csak kiszolgálja sok nő, mert társfüggő/atomszerelmes/bármi...
Saját tapasztalat; én anno az anált is hajlandó voltam megpróbálni az exemért, holott a gondolatától is rosszul voltam, de hát ki lehet bírni, stb...
Szerencsére azóta változott a hozzáállásom, de tény, hogy egy kamaszlányt/fiatal nőt baromira nem nehéz rávenni olyasmikre, amit nem akar... “Bezzeg xy bevállalta a párjáért”, “Ha szeretsz, megteszed”, stb-stb... magamból kiindulva idő kell, mire egy nő ki mer állni magáért, és az általános neveltetésének/társadalmi elvárásoknak/egyebeknek ellent mer mondani, és azt mondja, h “Nem bhaszdmeg, velem ezt nem...!”
Szóval én azt hiszem, hogy találnak megfelelő, befolyásolható, az élvezetet teljesen jóp megjátszó nőket - persze nem zárom ki, h szerencsér kivételek is akadnak; ha mindkét félnek oké, akk maximálisan a kedves egészségükre!
Aki azt írta, leírta, hogy nem fétise, hanem adott nő igényesség érte von le következtetést belőle.
Magát a lábfétist én sem igazán tudom hova tenni.
32/f
Figyelj, különbözőek vagyunk, különböző igényekkel.
Számomra meg az a hihetetlen, akik szeretik az anált, pisisz.xet, szadomazósz.xet..stb. Én meg ezeket tartom undorítónak.
A Szürke 50 árnyalatát se tartottam nagy számnak, csak megnéztem, hogy na vajon miért rajonganak. Nekem nem nyerte el a tetszésemet.
A lábimádást pedig nem tenném a beteges emberek közé. Ez csak egy fétis. Nekik erre áll fel, másnak meg másra. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!