Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen humoros beszolassal lehet visszavagni ha pl. egy srac megfogja egy csajnak a feneket?
Na igen,aki ekkora tirpák az már talán egy lánynak is visszaütne...:(
Lehet,hogy durván hangzik,de tudtommal ez szexuális zaklatás(mégha a srác nem is gondolja komolyan),ami bűncselekmény.Ha tényleg ennyire zavaró(márpedig biztosra veszem,hogy az)akkor nem ártana jelentened valahol a sulidban...esetleg a szüleidnél.
Az jó lehet, ha valaki ilyen szituációban tud spontán és humoros lenni, - és ezzel alaposan megszégyeníteni a zaklatót- de nem kötelező, és erre nem is képes mindenki! Igen, jól mondja az előző válaszadó, ez a zaklatás egy formája! Elég volt, ne hagyd! Nyugodtan mondd meg neki, hogy ehhez nincs joga! Ha nem sokkal erősebb nálad, jól veheti ki magát, ha lekeversz egy fülest - de igen, mérlegelni kell, hogy ezzel nem váltasz-e ki még több agressziót. Azt tanácsolom, ne hallgass, beszélj erről szüleidnek, tanáraidnak, vagy egy-két nagydarab barátodnak. HA hivatalos úton nem vesznek komolyan, -sajnos ez előfordul, bár nem szabadna, hogy így legyen :S - jöhet a nemhivatalos.
Biztos meggondolja magát a gyerek, ha apukád, bátyád, vagy egy-két nagydarab haverod "beszél vele".
Ajánlom továbbá a Tűsarok (Autonóm Nők Lapja) topikját a zaklatásról, az "Elég volt" címűt.
A vége fog megjelenni, az sajna szét van offolva, az elejére menj vissza, ott vannak tippek, történetek, tapasztalatok, tanácsok. Ha van kedved, regisztrálj, és írd ki a történetedet oda vagy az "Empowering: hogyan segíthetünk más nőknek" c. topikba, a többiek is fognak tanácsot adni személyre szabottan Neked!
Várunk, és addig is: NE HAGYD MAGAD!
Hypathia
Biztos olyanok pontoztak le, akik szerint jól van ez így, hogy lépten-nyomon megsértik a nők személyes szabadságát - aminek alapvető része, hogy nőknek, akárhogy néznek ki, akármit viselnek, elidegeníthetetlen joguk zavartalanul, bámulás, beszólás, taperolás, zaklatás nélkül közlekedni egyedül is ott, ahol épp kedvük tartja.
Hypathia
Egyik nap a villamoson történt:
A villamos épp megállt, tehát tök csönd volt, amikor egy fiatal nő megszólal: "Én most leszállok, tehát vagy leveszi a fenekemről a kezét, vagy kénytelen lesz leszállni velem." Mivel, ahogy már említettem, halálos csönd volt, mindenki hallotta a nőt, és erre az utasok 90%-a felkapta a fejét és jól megbámulták a palit. Mit ne mondjak, jól körberöhögték a parasztját! De meg is érdemelte! Én is találkoztam ilyennel 3 éve, 13 (!!!) évesen a buszon, és meg se mertem szólalni, pedig majdnem 10 percen keresztül folyamatosan a fenekemen volt a keze. Mai fejjel jól felpofoztam volna...
Kissé későn, de írok. xD
Én a helyedbe azt csinálnám hogy amikor megfogja visszakézből orbitálisan pofán vágnám közbe ordítanám : "ROHADT SZATÍR !!!" :DxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!