Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen humoros beszolassal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen humoros beszolassal lehet visszavagni ha pl. egy srac megfogja egy csajnak a feneket?

Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Na igen,aki ekkora tirpák az már talán egy lánynak is visszaütne...:(

Lehet,hogy durván hangzik,de tudtommal ez szexuális zaklatás(mégha a srác nem is gondolja komolyan),ami bűncselekmény.Ha tényleg ennyire zavaró(márpedig biztosra veszem,hogy az)akkor nem ártana jelentened valahol a sulidban...esetleg a szüleidnél.

2008. nov. 13. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Az jó lehet, ha valaki ilyen szituációban tud spontán és humoros lenni, - és ezzel alaposan megszégyeníteni a zaklatót- de nem kötelező, és erre nem is képes mindenki! Igen, jól mondja az előző válaszadó, ez a zaklatás egy formája! Elég volt, ne hagyd! Nyugodtan mondd meg neki, hogy ehhez nincs joga! Ha nem sokkal erősebb nálad, jól veheti ki magát, ha lekeversz egy fülest - de igen, mérlegelni kell, hogy ezzel nem váltasz-e ki még több agressziót. Azt tanácsolom, ne hallgass, beszélj erről szüleidnek, tanáraidnak, vagy egy-két nagydarab barátodnak. HA hivatalos úton nem vesznek komolyan, -sajnos ez előfordul, bár nem szabadna, hogy így legyen :S - jöhet a nemhivatalos.

Biztos meggondolja magát a gyerek, ha apukád, bátyád, vagy egy-két nagydarab haverod "beszél vele".

Ajánlom továbbá a Tűsarok (Autonóm Nők Lapja) topikját a zaklatásról, az "Elég volt" címűt.

[link]

A vége fog megjelenni, az sajna szét van offolva, az elejére menj vissza, ott vannak tippek, történetek, tapasztalatok, tanácsok. Ha van kedved, regisztrálj, és írd ki a történetedet oda vagy az "Empowering: hogyan segíthetünk más nőknek" c. topikba, a többiek is fognak tanácsot adni személyre szabottan Neked!

Várunk, és addig is: NE HAGYD MAGAD!

Hypathia

2008. nov. 13. 22:01
 13/19 anonim válasza:
27%
Fogd meg a farkát, de durván.
2008. nov. 15. 12:24
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Biztos olyanok pontoztak le, akik szerint jól van ez így, hogy lépten-nyomon megsértik a nők személyes szabadságát - aminek alapvető része, hogy nőknek, akárhogy néznek ki, akármit viselnek, elidegeníthetetlen joguk zavartalanul, bámulás, beszólás, taperolás, zaklatás nélkül közlekedni egyedül is ott, ahol épp kedvük tartja.

Hypathia

2008. nov. 15. 12:51
 15/19 anonim válasza:
28%
Tulajdonképpen az én szemszögömből nézve neked teccik h fodossák a fenekedet teccik h középpontban vagy és nem is leakarod bunkózni az illetőt csak mégjobban fel akarod hivni magadra a figyelmet azzal hogy valami frappánsat szólsz vissza... egyébként pasi vagyok:)
2008. dec. 28. 06:43
 16/19 anonim ***** válasza:
96%

Egyik nap a villamoson történt:

A villamos épp megállt, tehát tök csönd volt, amikor egy fiatal nő megszólal: "Én most leszállok, tehát vagy leveszi a fenekemről a kezét, vagy kénytelen lesz leszállni velem." Mivel, ahogy már említettem, halálos csönd volt, mindenki hallotta a nőt, és erre az utasok 90%-a felkapta a fejét és jól megbámulták a palit. Mit ne mondjak, jól körberöhögték a parasztját! De meg is érdemelte! Én is találkoztam ilyennel 3 éve, 13 (!!!) évesen a buszon, és meg se mertem szólalni, pedig majdnem 10 percen keresztül folyamatosan a fenekemen volt a keze. Mai fejjel jól felpofoztam volna...

2009. febr. 24. 19:21
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
Utsó előtti: szerintem nem élvezi a kérdező, de ha azt mondja, "bunkó", akkor csak kiröhögik, ha üt, veszélybe sodorhatja magát, így arra gondol, valami frappáns válasszal be lehetne égetni.
2009. febr. 24. 19:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Kissé későn, de írok. xD

Én a helyedbe azt csinálnám hogy amikor megfogja visszakézből orbitálisan pofán vágnám közbe ordítanám : "ROHADT SZATÍR !!!" :DxD

2010. aug. 12. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Any*d seggét markolászd PARASZT!
2011. márc. 4. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!