Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen humoros beszolassal lehet visszavagni ha pl. egy srac megfogja egy csajnak a feneket?
"Ugorj hátra kisfiú, talán megharap! Nem való az neked"
"Ha már megfogtad, tartanád egy kicsit? Annyira elfáradtam"
"Ugye nem gondoltad volna, hogy ilyen fogása van egy női fenéknek?"
Amúgy az előzőből a második is kiváló.
Hát engem egyszer próbált egy idegen szórakozóhelyen letaperolni, én elkaptam, megszorítottam, kicsit megcsavargattam a kezét, és az arcába mondtam, hogy nem neki vannak kirakva a dolgok, és a látvány nem jogosítja fel arra, hogy engem taperoljon. Amilyen döbbent pofát vágott, lehet, hogy még most is ott áll. :P
Le kell állítani a szemtelen bunkókat, akik jogot formálnak arra, hogy sértegessék a nőket. Nem a csajoknak kell zsákruhába öltözni, hanem a pasiknak megtanulni az emberek egymás iránti tiszteletének alapszabályait. Attól, hogy én szexisen öltözködöm, senkinek nincs joga engem letaperolni.
Hyptahia
pl:
a sajátod fogdosd
ne fogd meg mert nem szereti
bár ezek azé hosszók de nem tuucc máshogy mármint oat ami vicces sztem de kitujja // am srác vok és nem szoktam lefogdosni senkit mert az a világ egyik legnaygobb bunkósága//(még a barátnőmet se csak ugy csak ha oan a pillanat)
Én visszakézből akkorát lekevernék egy ilyen tahónak,hogy egy életre beleégne a képébe az összes újjlenyomatom!Szerintem erre nem 1 humoros beszólás a megfelelő...
Szörnyű bunkóság,ha engem kérdezel.(fiú vok 1ébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!