Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordítva sikerült a tervem és most mindenki engem utál, mért van ez? Mivel lehet visszavágni? 14/N
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Na előadtam a storymat de kiderült, hogy ennek a fiúnak sokkal jobb kapcsolatai vannak az iskolába :S Kitaláltak nekem egy nagyon csúnya gúnynevet és még a sulirádióba is bemondták óra közepén. Mindenki engem zaklat :S nagyon rosszul esik pedig ő volt a bunkó. ti mit csinálnátok ? 14/n
Állj elé, azt verd szájba... esküszöm ilyen faxkalap a világon nincs... lőnék neki olyan állast, h összeszakadna.
Most ez nem csak üres szöveg.
Kalandozó
Először is, 14 évesen még közel sem vagy nő (14/N), és ez a bosszúállósdi nem is illik egy nőhöz. Olyan éretlen lányokhoz, amilyen egy 14 éves, viszont igen.
Másodszor, ha ilyen bosszúállósdi után a fagyi visszanyal, ne te légy felháborodva. Normális embernek eszébe sem jutott volna ilyen hülyeség.
Megérdemled.
Tehát egy beképzelt pϊcsa vagy, akinek az az egy szerencséje, hogy néz ki valahogy, így legalább a hasonlóan üres jellemű patkányokat egy jó szopás ígéretével le tudja húzni.
Úgy látszik a pizzás pasas átlátott a szitán.
Azt kapod ami jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!