Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordítva sikerült a tervem és most mindenki engem utál, mért van ez? Mivel lehet visszavágni? 14/N
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Na előadtam a storymat de kiderült, hogy ennek a fiúnak sokkal jobb kapcsolatai vannak az iskolába :S Kitaláltak nekem egy nagyon csúnya gúnynevet és még a sulirádióba is bemondták óra közepén. Mindenki engem zaklat :S nagyon rosszul esik pedig ő volt a bunkó. ti mit csinálnátok ? 14/n
ba+ mekkora egy tirpák paraszt pics@ vagy !!!!és még azt mondod h nem vagy bunkó?!szállj már magadba ,mit képzelsz magadról?!örülök h nem ismerlek mert még le is tagadnálak de csak péklapáttal való szájon baszás után....
és lehet eze kután cinkelődni (16/L)
jó arc lehet a csávó:)
te meg annyit érdemelsz az élettől, hogy végigmenjen rajtad a fél suli, és te legyél a suli ribanca ;)
(nem lepődnek meg, ha már az lennél)
Szerintem meg megerdemled te voltal a bunko nem o mondta hogy kell meg neki mert meg akarja enni te meg ugy csinaltal mintha a tied lett volna orulj hogy nem b... ott szajba te paraszt k.va
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!