Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordítva sikerült a tervem és most mindenki engem utál, mért van ez? Mivel lehet visszavágni? 14/N
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Na előadtam a storymat de kiderült, hogy ennek a fiúnak sokkal jobb kapcsolatai vannak az iskolába :S Kitaláltak nekem egy nagyon csúnya gúnynevet és még a sulirádióba is bemondták óra közepén. Mindenki engem zaklat :S nagyon rosszul esik pedig ő volt a bunkó. ti mit csinálnátok ? 14/n
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:09
teljesen egyetértek veled
Hááhhh te nő?:DDDD Te egy kislány patkány vagy..Én is lánynak mondom még magam:D De te egy egoista kis bunkó rib* vagy;) Úristeeeeennnn én úgy szájba vágnálak utálom a beképzelt ribizliket akik azt hiszik,hogy én vagyok a vki közbe meg más sarkáig se ér fel;)(N)
Nem adta neked csak adott belőle és utána megkért,hogy ne zabáld fel,mert megszeretné ennii.. Lány létedre oda mész pizzát kéregetni???:/ Aztaszégyent:S Ha mgkinál oké,de ha te kunyizol pff szánalmas vagy esküszöm jól tette a fiú;)Nem vagy te más egy kutyánál még az is értelmesebb ha azt mondod neki ne zabáld meg akkor nem eszi meg te egy patkáányribizlii vagy : DDDDDDDDD Nem is ismerlek de már így utállaaakk:DDDD
pff. mit akarsz? legégeted szegény srácot és most te vagy akit sajnálni kellene? máskor gondolkodj egy kicsit, sőt foglalkozz fontosabb dolgokkal, mint a "bosszú".
amúgy meg minek zabáltad meg a pizzáját, mikor többször is mondta hogy azt még megenné! nehogy már te legyél megsértődve! főleg egy ekkora baromság miatt...
gratulálok a problémáidhoz, azt hittem egy 14 éves lány már komolyabb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!