Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ezzel a beszólással elronthattam a randit? Ha nem jöttem vna be neki ír sms-t randi után ezek után? (lenn bővebben)
kicsit még frusztrált volt ahangulat de azért hülyéskedtünk is és sajnos olyan hülye voltam, tettem 1 olyan megjegyzést,h.: "úgy érzem, hogy várod már h. elmenjek és hülyének nézel" de közben mosolyogtam mintha vicc lenne, erre ő azt mondta: butus vagyok...
akkor úgyéreztem kész elástam magam... aztán írt aznap este smst h reméli épségben hazaértem ... akkor ezek szerint mégsem ástam el magam nála, mit gondoltok erről?
nemet írjatok!
Sztem se ástad el magad, de azér, ha legközelebb taliztok, kérj tőle bocsánatot, mer sztem ez így korrekt.
15/F
Nem ettől függ hogy összejöttök vagy sem.
Ha azt mondod nagy a segge, narancsbőre van biztos nem áll veled szóba. Ebben az esetben főleg az elején lehet ércelődni Velük, mert vagánynak mutat, a Nők szeretik a vagány pasikat, felsejlik bennük az ősemberi ösztön hogy ez egy erős hím, jó génállománnyal sok szép utódot fog nemzeni.
A modern tudománynak köszönhetően ebből sok szex lesz és gyerek nem ha nem akarjátok.
Szóval ha vagány vagy akkor jó esélyed van nála, később úgyis megismer, megszeret, akkor meg már teljesen mindegy mondasz - e hasonlókat, nem fog számítani.
P2
Akkor meg semmi értelme, minden pasi tudja, hogy ez azt jelenti, mondd, hogy tettszem és hogy maradjak még.
Adj visszaigazolást hogy kellek mert nőből vagyok és szükségem van rá.
Ez nem az a kategória ami gondot okoz. Nekem mondta lány az első randin, hogy végül is nem is érti miért van egy kapcsolatban szükség a sexre. Na akkor megértetettem mikor nem kell felvenni a telefont sms írásához.
Nem mert szexista vagyok, hanem mert nem egyezik a nézetünk.
a butus vagy-ot akkor szokták mondani ált a csajok, ha hülyeséget mondasz és nem úgy akarja ezt tudatni veled, h te idióta, nem szórakozzál már
és milyen hangnemben mondta? mert ha közben mosolygott akk tuti hülyült és csak cuki akart lenni
meg írt sms-t ha nekem nem jön be vki a randi után, mert elcseszte biztos nem írok neki semmit
tehát nyugi-butusXD-
Ha este írt sms -t akkor nem ástad el magad érdekled és lehet h beléd esset a lányoknál a randi után ha este nem ír semmit vagy hív akkor nem érdekled de ha írt és ha még aggodik is akkor biztos beléd esset...:D
L/17
"butus"... Te jó ég... "butus"
Nem meleg???:D
A "butus" szócskán megakadtam... Igaz aranyos, és b*zis...
Ne temettesd magad még azért...
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!