Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? Hogy tudnék visszavágni?

Figyelt kérdés

Szóval már kb 1 éve szakítottunk, és szakítás után is egyszer úgy döntött hogy jóban van velem, aztán utált. Ezt azóta csinálja, bár mostanában mindig utál megjegyzéseket tesz, hogy milyen ronda vagyok, piszkál, beszólogat. Én nem értem miért csinálja, ha egyszer járt velem hogy találhat rondának? Szerintem eléggé gyerekes. Ja és most van egy új barátom és szokta mondani hogy nem érti hogy tud egy ilyen lánnyal járni, mint én. Miért csinálja ezt?

14/l

2010. jan. 12. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mert féltékeny...ha meg nem féltékeny akkor meg simán szeret bunkóskodni, nem kell vele foglalkozni, mindig lesznek ilyen emberek. Nem talál rondának, csak így akarja levezetni a szakítást, így akar elszakadni tőled. A leggyerekesebb és legnevetségesebb módszer. Hagyd rá, semmit nem gondol komolyan.
2010. jan. 12. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

őszinte és kissé kínos nevetés tört rám : D

ennél nevetségesebb dolgot soha nem hallottam még..

járt veled de rondának tart.. persze hogy féltékeny! mimás?

egyszerűen engedd el a füled mellett.. ha beszól akkor ne nézz rá.. ne válaszolj.. hamegkérdezi hogy miért nem figyelsz rá akkor mondd meg neki hogy: mert nincs kedvem hallgatni a gyerekes beszólásaidat. utána hagyd ott a francba.. utánad jön.. magadban nevesd ki.. nem kell vele foglalkozni.. : D ilyen egyszerű..

2010. jan. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!