Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most azért haragszik rám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most azért haragszik rám a barátom mert nem szóltam neki hogy kiszőkítem a hajam? De most ezzel mi baja?

Figyelt kérdés

Barna volt a hajam de én már meguntam és szőket akartam régtől és azt mondják nekem az illik és én nagyon szeretem de a barátom mikor meglátta mindjárt ideges lett hogy miért csináltam szolhattam volna hogy ezt fogom csinálni.. De én azt hittem örülni fog neki.

Már este nem szólt hozzám egy szót sem elfordult tőlem. Ma sem beszélget velem

2019. júl. 6. 12:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

Az ő haja, az ő döntése.

Sosem kértem semmi ilyesmihez engedélyt.Közöltem ezt vagy azt, hogy vàltoztatok, akàr vàlaszolt, hogy neki jobban tetszik így, okè, az te vagy, nekem meg úgy fog tetszeni, téma lezàrva.

Ezért nem szólni hozzàd gyerekes és önző.

2019. júl. 6. 13:34
 22/27 anonim ***** válasza:
92%
A feleségem is gyakran változtatja a hajszínét. Soha egy rossz szót nem mondtam rá neki. Nem a hajszínét szeretem, hanem őt magát. Egyszer volt neki valami elszúrt vörös, akkor is csak annyit mondtam neki, de nem bántón, hogy szerintem a szőkés barna jobban állt neki. Miattam aztán lehetne hupilila is, akkor sem lenne probléma belőle. Szerintem amit a barátod csinál most az elég gyerekes.
2019. júl. 6. 14:05
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

Miért, mit gondolt?

Hogy majd engedélyt fogsz kérni a hajad megváltoztatására?

Ez egy hülyegyerek és ez az eset nagyon komolyan jelzésértékű. Mi vagy te, a tulajdona?

Én elgondolkodnék, hogy kidobjam-e.

2019. júl. 6. 15:21
 24/27 anonim ***** válasza:
12%
A válaszokból annyit sikerült leszűrnöm, hogy nincs min csodálkozni a sok megcsalás végett. A nők egy rélsze direkt arra hajt, hogy megcsalják.
2019. júl. 6. 17:24
 25/27 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, miért is? Ha te elmész fodrászhoz akkor te is megkérdezed hogy "Nyuszikám levágathatom már a hajam?"? Vagy ha meg nem kérdezed meg akkor jogos ha hajvágás után megcsal a barátnőd vagy mi? Magyarázd már el :D
2019. júl. 6. 19:40
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hajfestés miatt megcsalás???:DDD
2019. júl. 6. 20:11
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

ma 19:40

Bocsi, de nem járok fodrászhoz, többek között azért van párom, olyanra vágja a hajam, ami neki is tetszik.

2019. júl. 6. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!