Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most azért haragszik rám a barátom mert nem szóltam neki hogy kiszőkítem a hajam? De most ezzel mi baja?
Barna volt a hajam de én már meguntam és szőket akartam régtől és azt mondják nekem az illik és én nagyon szeretem de a barátom mikor meglátta mindjárt ideges lett hogy miért csináltam szolhattam volna hogy ezt fogom csinálni.. De én azt hittem örülni fog neki.
Már este nem szólt hozzám egy szót sem elfordult tőlem. Ma sem beszélget velem
#9. Nem engedélyt kell kérni, csak lehet, hogy be lehetne avatni a másikat, ha egyszer egy pár vagytok.
Ez a "nehogymá' engedély kelljen/azt csinálok amit akrok" baromságokkal pontosan azt kommunikáljátok, hogy annak akivel elvileg komoly kapcsolatban vagytok, semmi köze hozzátok. Ebből kimondatlanul igaz, de következik az is, hogy nem komoly a kapcsolat vagy nincs is kapcsolat. Még az is el szokott hangzani, hogy "felnőtt vagyok/nem az apám"...ha ez így van, akkor "tinilázadni" sem kellene ugye ?
32/f
#13 szóval ha meglepetésből át akarom festetni a hajam akkor be kellene avatnom a másikat? Akkor az már hol meglepetés? :D
Na meg a páromnak pl szíve vágya volt egy tetoválás, mikor én nem szeretem a tetoválásokat. Mikor megcsináltatta én érdekes nem hisztiztem, nem duzzogtam miatta, mert tudtam hogy mindig is erre vágyott.
#18. Sehol nem mondtam, hogy kötelező. A "befestem a hajam" is meglepetés, hiszen a másik nem tudja, hogy milyenre fested. Amúgy meg ettől még én is azt mondom, hogy befestheted, lenyírhatod, rsztázhatod, elvégre a te fejed. A másiknak meg vagy tetszeni vagy nem tetszeni fog.
De azt azért szögezzük le, hogy a "meglepetés" általában pozitív töltetű szokott lenni, amivel kedveskedni szándékozunk. Pöszén néznél szerintem, ha arra érnél haza, hogy az ágyatokon a hapid éppen anyádat hajtogatja, aztán ahogy észrevesznek az ajtóba, vigyorogva mondják egyszerre neked "meglepetéééés". :D
32/f
11, latom az erto olvasas nem megy. Nem azt irtam a kerdezonek, hogy o az, azt sem allitottam h minden szokere festett haju no az. Most akkor kifejtem neked mit jelent az a szo, hogy lehet.
Az emberek tobbsegenek nincs izlese. Ronda az otthonuk, ronda a kutyajuk, ronda festmenyekre mondjak, hogy szep. Az embereknek, ebbe termeszetesen beleertem a noket is nincs erzeke a szinekhez, nem latjak hogyan vannak harmoniaban. Csomo embert nem erdekel, hogy a kivalasztott arnyalat illik-e a bortonusahoz, csak szoket akar es kesz. Az eredmeny pedig inkabb vasari es olcso, mint igenyes.
Na, ugye azt tudjuk, hogy az igenytelenbol mindig tobb van, mint az igenyesbol. A kerdezo egyszeru mondatszerkezeteibol en arra gyanakodtam, hogy o is egy egyszerubb lany egyszeru baratnokkel, akiknek a szokeseg az ilyen huha dolog es eszre sem veszik, hogy az osszhatas egyaltalan nem igenyes.
Nem allitottam, hogy a kerdezo ribi, ne probalj engem ebbe belekeverni, eleg szanalmas probalkozas volt. En azt irtam hogy _lehet_, hogy _ugy nez ki_, nem pedig, hogy o az is.
Ha barmikor gondod van a szovegertessel fordulj hozzam bizalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!