Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek haragszik rám?
Van egy fiú, akivel régen alakult köztünk valami, de végül nem lett semmi (pár szexen kívül), én még mindig szeretem, ő engem nem, de barátok maradtunk.
A múltkor összevesztünk, mert megbántott, aztán ráadásul még le is szart. Én ezt szóvá tettem, az meg neki nem tetszett. Jelenleg 8 napja nem beszéltünk egyáltalán, és úgy hiányzik. Legszívesebben ráírnék a szokásos hülyeségeimmel, hogy beszéljünk, de nem tudom, hogy most hogy állunk. Mert ha haragszik rám, akkor elég hülyén venné ki magát a szitu.
"A múltkor összevesztünk, mert megbántott, aztán ráadásul még le is szart." - meg kell hagyni, ti aztán keményen toljátok! :D
Viselkedj egy kicsit felnőttként és írj rá!
Miért hagyod magad így megalázni?? Még te futnál utána azok után, amit tett?! Hol van az önbecsülésed?!
Szégyen, hogy ilyen lányok léteznek. :/
Addig úgy sem leszel nyugodt amíg meg nem tudod hányadán álltok.
Szóval írj neki :-)
Itt nem a "haragszomrád "a lényeg.
Nem szeret, megbántott, les**a fejedet. De te azért futsz utána. Sok sikert.
Hogy lehet ennyire megalázkodni nő létedre ?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!