Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy nincsenek együtt?
Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy egy nő es egy férfi együtt laknak a kozos gyerekük miatt. De kulon alszanak.
Vagy pedig a férfi részéről ez kamu, mert valamit kellett mondani hogy ha úgy van ne akarjak hozza menni.
2019. jún. 25. 09:24
11/12 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben voltam sajnos kb fél évig. (én vagyok a nő) Egy házban voltunk, de teljesen külön szobában, külön szinten, külön fürdőszobában, egyedül a konyha volt közös. A párom megértette, hogy időre van szükségem a költözéshez. Nem volt egyszerű ez az időszak egyikünknek sem, de mi sokat voltunk együtt, voltak hétvégéink és bármikor hívhatott..stb. Teljesen egyértelmű volt számára is, hogy nem kamuzok semmiben
12/12 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, azzal a különbséggel hogy a párom nem házas. A szétköltözést az ex barátnővel az nehezítette, hogy a lány külföldi volt, és nem tudott egyik pillanatról a másikra elmenni. Nyilván én nehezményeztem, a párom pedig azt mondta értsem meg, nem rakhatja ki az utcára, a lány egyetemista volt, nem dolgozott, a megélhetését a szülei finanszírozták. Ez nagyjából fél évig tartott, mert nyáron jöttek a szülei és elköltöztették. Nagy gond nem volt amúgy, amikor mentem a lány sosem volt otthon, mindig elment barátokhoz hogy minél kevesebbet találkozzon velem. Semmi nem volt közöttük, én éjjel nappal el tudtam érni a párom, közös fotók rólunk feltéve a netre, stb. A lány még a költözés előtt levágott egy hisztit hogy ő vissza akarja kapni a párom, én is ott voltam akkor, így hallottam a másik szobából, a párom pedig szépen nyugodtan megmondta neki, hogy ez lehetetlen. Mint kiderült, a lány azt gondolta én csak kaland vagyok és a párom majd visszamegy hozzá. Nos ez a kaland tart majdnem hat éve és házasságig jutott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!