Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elképzelhető, hogy 47 évesen együtt éljetek egy nővel, aki évente 1x szeretkezik veletek, mert állitólag fáj neki? Abba tudnátok hagyni a sexet ennyi idősen?
A barátom panaszkodik az élettársára, hogy évente 1x hajlandó csak sexelni vele az asszony, mert volt egy méhnyakrákja és az aktus közben fáj neki. A száját nem szereti használni, igy évente 1x van kapcsolat köztük. A barátom nagyon szereti a párját. És állitólag viszont is.
A mütét után ismerkedtek meg és az első 2 évben nagyon jó volt a sex, minden rendben volt. Utána jött, hogy fáj. Hihető ez, vagy az asszony talált magának valaki mást, csak nem akarja megmondani?
amikor összejöttek utána volt, tehát ha fáj, akkor orvoshoz kénem menni, akinek volt ilyen betegsége az vagy úgy helyre jön van szex v egyáltalán nincs utána
ilyen kettősről még nem hallottam
47 évesen a férfi nem öreg, a szex neki is akár naponta kéne
gondolja végig, mert ez tarthatatlan, N
Én is azt gondolom, ha a műtétet követően jöttek össze és az elején nem volt gond, akkor utána jött valami, amiért vagy úgy érzi, hogy fáj vagy azt mondja, hogy fáj.
Lehet hogy van valamilyen nőgyógyászati gondja, amit meg kéne nézetni és meg is lenne oldva a dolog, de az is lehet, hogy a nő már nem kívánja a pasit vagy a szexet és ez csak egy jó kifogás.
És egyébként az is igaz, hogy pszichésen is lehet a szex közbeni fájdalom. Jó magam is átéltem. A behatoláskor fájt állandóan, amikor együtt voltunk a férjemmel, de azóta a probléma megoldódni látszik. Egyéb problémáim is vannak, ami miatt szorongok, így járok pszichológushoz. Be kellett látni, hogy voltak problémák, amiket meg kellett beszélni, megoldást kellett rá találni és csodák csodájára a behatolás már nem fáj!:)
Amúgy nem vagyok 47 éves még, de szerintem nem tudnék évi egy szex mellett ellenni, az biztos. Nem azt mondom, hogy a szextől függetlenül is nem működhet nagyon jól egy kapcsolat, de csak is abban az esetben, ha mindkettőnek úgy jó, tehát egyiknek sem fontos a testi kapcsolat. De ha az egyiknek lenne rá igénye, jóval többször, mint a másiknak, ott előbb-utóbb bármennyire is szeretik egymást és működik minden más, problémák fognak adódni.
Én így nem élnék együtt egy nővel.Az élet része a szex is,alap szükséglet.(mint a dohányosoknak a cigi)
De úgy látszik van akinek ez kibírható állapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!