Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 évesen jöttem össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen jöttem össze a barátommal. Most 19 éves vagyok ő pedig 24. Elképzelhető, hogy mi együtt fogunk maradni a végsőkig?

Figyelt kérdés
Ami régen zavart benne az mostmár egyáltalán nem,ugye 15 évesen komolytalan voltam..ami már változott,máshogy gondolkozok én is.Régen is szerettem,de mostmár egyre jobban sőt ugy érzem,hogy ujra szerelmes vagyok:) Ő is szeret engem jól érezzük magunkat együtt.Az az igazság,hogy nem tudom mással elképzelni az életem,nemcsak,hogy az életem,de annak egy részét sem."Imádom" a pasikat,nem arról van szó de a jelenlegi barátommal szeretnék megöregedni...ő volt nekem az első mindenben és én is neki.Ez lehetséges?Mármint,hogy elképzelhető,hogy mi együtt fogunk maradni a végsőkig?Nem vagyok bezárkozott lány..sőt bulizok,haverokkal vagyok vidám vagyok stb...
2008. szept. 10. 16:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit,hogy amikor azt írom,hogy nem tudom mással elképzelni mással,akkor azt úgy kell érteni,hogy borzongok tőle..pedi tényleg abszolut pasi párti vagyok és hogy mondjam..én is szoktam nézelődni az utcán meg flörtölni is...de szó szerint borzongok ettől...(amit leírtam)
2008. szept. 10. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi sem lehetetlen:) az egyik barátnőm szülei egyidősek, és 15 éves koruktól kezdve vannak együtt, most 42 évesek, 23 éve házasok:) barátnőmet lehet irigyelni, hogy ő még tud az apukájával bulizni:)
2008. szept. 10. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg így érzed,akkor lehet igen :) Főleg,hogy már ennyi ideje együtt vagytok.Természetesen ehhez két ember kell,ha a barátod is így gondolja,ahogy te,és tényleg ennyire szeretitek egymást,akkor el tudom képzelni mindenképpen.Sok boldogságot :)
2008. szept. 10. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze :)

Ismerek olyan párt akik fiatalkori első szerekemnből azóta megházasodta, gyermekük született és azóta is boldogok, szerelmesek. Az örökkéről nem tudok, de már a lány is túl van a 30-on.

Ráadásul az első szerelemben hatalmas erő van!

2008. szept. 10. 17:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen csak nagyon sokan lehangolnak azzal,hogy "...jaj első szerelem mulandó...sok víz lefolyik a Dunán..."stb Szóval azért kérdeztem...tényleg szeretném ha együtt járhatnán bottal XD
2008. szept. 10. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is sokan ezt mondják, hogy nem gondolhatok ilyesmit, úgyse fog örökké tartani. Ne hallgassunk rájuk!:D Mert ezt csak mi érezhetjük és senki más. És igen,a hogy az előttem Válaszoló írta az első szerelemnek hatalmas ereje van. Pl. csomóan írnak itt olyanokat, hogy x éve mással vannak, de még mindig az 1.t akarják meg szeretik. Az első szerelem a legtisztább és legszebb dolog tud lenni.
2008. szept. 10. 22:52
 7/7 anonim válasza:
Unalmas vasárnap délelőtti óráimban régi gyakoris kérdéseket nézegetek. Szabad megkérdezni, hogy azóta is együtt vagytok-e? :)
2017. okt. 22. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!