Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Elképzelhető, hogy újra együtt legyünk?

Figyelt kérdés

Nemrég szakított a barátom velem. Azóta 3szor találkoztunk. Tegnap amikor találkoztunk azt mondta,hogy reméli, hogy leszünk mi még együtt. És hogy beleőrülne ha más hozzámérne. Viszont most nem kell neki barátnő. Mondta, hogy olyan jó lenne ha szerelmes lenne még. És hogy nagyon nehéz elengednie és azt akarja, hogy éljek én is de ugye szarul esne neki ha lenne más barátom. Meg azt is mondta, hogy amikor együtt vagyunk akkor úgy érzi, hogy szerelmes és hogy jó lenne velem lenni újra de amikor hazamegy akkor enyhülnek az érzései. Nem tudom mit kellene tennem! Tanácsokat kérnék. Vagy ha hasonló már történt akkor azt leírni, hogy ki mit tett és hogy alakult a késöbbiekben.

18/L

2009. máj. 6. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Velem történt hasonló! 4 hónapig jártam egy fiúval és ő hagyott ott, valószínüleg az éretlenségem miatt (16 voltam ő akkor 21 ez kb 8 éve történt)Annak idején nagyon szerelmes voltam ebbe a srácba és ő is ezt a bizonytalanságot mutatta felém, ami nehezítette a helyzetemet, mert mindig vmi kis reményt sugalt, de nem lett belőle semmi.

Szerintem tisztázd le a sráccal, hogy mit akar pontosan és ha még mindig bizonytalan hagyd a csudába. Csak magad kínzod vele.

Vagy mond el neki, hogy ezzel a bizonytalanságával, csak a te helyzetedet nehezítí, és lehet, hogy nem tudatosan rosszindulatból, de játszik veled és hogy ez neked nem fair!

2009. máj. 6. 23:49
 2/2 anonim válasza:
100%

Szia

Ez a tortenet nekem nagyon ismeros,mert a hugommal is eppen ez tortent pontosan ennyi ideje,lehet,h Te vagy az?

A lenyeg,h ugysem hiszed el es nem fogadsz el tanacsokat sot tapasztalatokat sem,mert meg azt hiszed,h vissza fog menni hozzad a srac,ami nem elkepzelhetetlen,de amiket leirtal abbol az derul ki,h O nem egy kapcsolatra vagyik hanem elni szeretne,es abban Te nem baratnokent szerepelsz hanem egy "baratkent"akihez biztosan kotodik,de nem enged el,mert onzo,pedig pontosan tudja,h Te mit erzel,es ahogy az elozo hozzaszolo is irta hiu abrandokat kelt benned.Tisztazni kell vele,h mit is akar,de ahogy irod O mar elmondta,szoval igazabol meg kell probalnod neked tovabb lepni,mert amig Te nem teszel pontot a kapcsolatotok vegere,ez idotlen idokig is mehet,es annak csak Te fogod meginni a levet,mert nem tudsz ismerkedni,es ujra szeretni,mig O eli az eletet.

Csak okosan,es legy oszinte R!!!!!!!!!

szia

2009. máj. 7. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!