Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy nincsenek együtt?
Elképzelhető, hogy egy nő es egy férfi együtt laknak a kozos gyerekük miatt. De kulon alszanak.
Vagy pedig a férfi részéről ez kamu, mert valamit kellett mondani hogy ha úgy van ne akarjak hozza menni.
Egy igazi pár sosem készül arra, hogy egyszer elválnak!
Összerakják/ták, vagy éppen együtt felépítik a kis vagyonukat, egzisztenciájukat, közben gyerekvállalás, majd egyszer csak tönkremegy a kapcsolat.
Ilyenkor egy ilyen párnak két választása van:
Valamelyik hétvégi szülő lesz, és a hétvégi szülőnek ha nincs hova hazamennie, akkor kifizet egy havi jövedelmet egy albérletre, amikor is már nem igazán marad gyerektartásra....
Vagy...
Élnek szimbiózisban egy jó ideig!
Én is így voltam, sokáig hazajártam a "feleségemhez".
Becsületes voltam, nem volt közöttünk már semmi, még csak elvétett szex sem!
A párom bízott bennem, ma a 6. éve a feleségem, együtt élünk, és boldogok vagyunk.
Tudom min ment keresztül akkor, illetve sejtem, nem tudom fordítva kibírtam volna-e! (de már a múlté)
Van ilyen igen,nekem egy Votl kolleganom
Egyikük sem tudta kifizetni a másikat,híd ala meg nem küldtek egymást azért maradt így.Szerencsére nagy a hàz,még a fürdőszoba is külön minden külön szinte így megoldható.
Nos, ha így van, akkor nem kell titkolóznotok. Felhívhatod bármikor? Elérhető bármikor? Tudsz vele rendszeresen hétvégén programot szervezni?
Rak ki rólatok közös fotót? Vagy mit szólna, ha te igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!