Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt a párom apja (friss kapcsolat viszonylag) szerintetek hány hét vagy honap mire talán már szamithatok rá?
10-es ha önző es tapintatlan lennék akkor nem varnek semmennyit sem,hanem keresnek valaki mast!
Mint irtam friss kapcsolat
De mimdegy látom szővegértelmezesed 0
Ment a piros
Kérdező!
A #13. Válaszoló írta jól. Ha szereted, türelemmel vársz. Ha csak kalandra kellett volna, akkor lépj le!
Szerintem is önző a kérdésed. Mindenki másként éli meg, dolgozza fel az ilyen helyzeteket.
Apukája lehet, hogy azért nem szeretett, mert a vesédbe látott.
15-ös semmit sem tudsz es Te is okoskodsz itt,mindjárt en vagyok a rossz,az apuka az tőkeletes lehet csakis!De hiszen ez a gyakori,sok okos ember gyülekezete!
Tudod ahol volt katona,vagy vállalkozó az apuka ott nem egyszerü elfogadtatnia magát 1átlag embernek!
De mindegy nem irok ide semmit!
Mert én csak 1önzö,aljas ember vagyok!
#15 vagyok.
Ahogy látom, téged csak az érdekel amit a #17 írt. Mikor lesz szex....
A válaszaidból látom, hogy nagyon önző vagy. Kérded, hogy mikor számíthatsz rá? Most neked kellene megmutatnod, hogy ő számíthat rád! Éreztesd vele, hogy türelmes vagy s mellette állsz.
Az, hogy az apuka katona, vagy vállalkozó, teljesen mindegy. Biztos voltak barátai, az átlag emberek között is. Egyszerűen látta, hogy milyen vagy. Őt nem vakította el a lila köd.
A lányom anyós jelőltje női börtönben melózott... Nagyon jól elvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!