Ezek alapján mire számíthatok egyetemen?
18 éves srác vagyok, jövőre fogok érettségizni, utána meg a NKE-re szeretnék menni, "civil" szakra (biztonság és védelempolitika). Mivel vidéken lakom (Alföld, hehe) ezért kollégiumba fogok menni, albérletre nem hiszem hogy futná.
Szóval én egy eléggé fura srác vagyok, a nyálas popzenétől a metálig minden zenét megszoktam hallgatni, szóval nekem nincsennek olyan elveim hogy nem hallagatok pl county zenét, hanem ami tetszik, azt hallgatom. A személyiségem is fura, mert néha nagyon szeretek pofázni, de máskor meg egész nap csendben vagyok. Kocka vagyok, szóval a tech cuccokat meg a játékokat imádom, barátnőm még nem volt. Gyenge fizikumú vagyok, de viszonylag magas. Ja meg sokat szekáltak, szekálnak suliban. Meg szeretek éjfélkor 1 órás Puzsér előadásokat hallgatni az ágyban xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!