Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezek alapján mire számíthatok...

Ezek alapján mire számíthatok egyetemen?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, jövőre fogok érettségizni, utána meg a NKE-re szeretnék menni, "civil" szakra (biztonság és védelempolitika). Mivel vidéken lakom (Alföld, hehe) ezért kollégiumba fogok menni, albérletre nem hiszem hogy futná.

Szóval én egy eléggé fura srác vagyok, a nyálas popzenétől a metálig minden zenét megszoktam hallgatni, szóval nekem nincsennek olyan elveim hogy nem hallagatok pl county zenét, hanem ami tetszik, azt hallgatom. A személyiségem is fura, mert néha nagyon szeretek pofázni, de máskor meg egész nap csendben vagyok. Kocka vagyok, szóval a tech cuccokat meg a játékokat imádom, barátnőm még nem volt. Gyenge fizikumú vagyok, de viszonylag magas. Ja meg sokat szekáltak, szekálnak suliban. Meg szeretek éjfélkor 1 órás Puzsér előadásokat hallgatni az ágyban xD.

2017. aug. 5. 10:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja meg nincsennek barátaim, csak haverjaim. Kihasználtak, meg megbántatok, azóta meg leredukáltam velük a kapcsolataimat.
2017. aug. 5. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Az egyetem más világ. Ott azért már viszonylag értelmes emberek vannak. Ha normálisan viselkedsz mindenkivel, többnyire ők is azok lesznek veled. De az első benyomás a legfontosabb!
2017. aug. 5. 10:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedem, hogy értelmesebb emberek vannak ott, mivel én jelenleg gimi tagozaton vagyok, de vannak az iskolában autószerelő, meg hegesztő tanulók is.
2017. aug. 5. 10:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Az egyetemre felnott emberej jarnak, nagyon kicsinyes lenne toluk barkit is kinezni. Amugy Puzsért én gyakran szoktam éjjelbe nyuloan hallgatni mert rendkivul jol beszel, nagy szokinccsel rendelkezik es kivaloan ervel, szoval ebbe semmi furcsasag 😆
2017. aug. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!