Mire számíthatok, hogyha az alkalmazott tökönrúgás szakirányt választom az egyetemen? (pl. : milyen tantárgyaim lesznek, hol és hogyan tudok majd elhelyezkedni a végzettségemmel, milyen gyakorlati helyek állnak rendelkezésre, stb. )
Tantárgyak: Hereanatómia, Aero- és hidrodinamika, Meteorológia, Közegellenállás fizikája, Taekwondo, Gyenge pontok I, A Szemmelverés pszichológiája, Gyenge pontok II, Here patológia, Speciális tökönrúgás két lábbal, Koreográfia.
Elhelyezkedési lehetőség a jövőben:
A fehér ház - az elnök napi szinten való tökönrugdosása, európai parlamenti tárgyalások fegyelmi biztosa.
Exkluzív ajánlat: Tökönrúgó titkosügynök, kötbepörgő tökönrúgó továbbképzés, tervezett alkalmazási terület: pénzügyi szférák legfelsőbb vezetőinek intimszférája.
Lehet furcsa de létezik hasonló szak
az egri Dobó István Várkapitányképző Főiskolán.
Ott el is tudsz helyezkedni, magasleugrói pozícióban mindig van üresedés.
Egy biztos: feltétlen munkahelyed lesz egy szoprán kórusban, de valószínűleg néhány hárem is be fog hívni elbeszélgetésre, bár itt
alkalmassági teszten megbukhatsz, úgyhogy csak óvatosan!
A tantárgyakról nemrég olvastam, elsősorban szakszerű vizes borogatás feltételét, szopránhangon ordítást, szuszpenzorfelvételt fognak oktatni.
Most próbáld elképzelni, hogy a sok jelentkező miatt pótfelvételizned kell. Hogy vagy? 😀
Hm... Egyes férfiak sokat fizetnek, ha a töküket rúgják, ez a fétisük. Megnyugtatlak, pénzed mindig lesz.
Ha felveszed az ostorcsapás szakiranyt is, hozzam is jöhetsz, bár én nem vagyok fizetővendég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!