Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket megszokott olykor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket megszokott olykor a párotok masszírozni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor általában önként kezdeményezi, vagy nektek kell őt megkérnetek rá?

Légyszíves a korotokat és nemeteket is írjátok le :)

2019. jún. 19. 17:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van, hogy magától csinálja hisz tudja, hogy nagyon szeretem, néha én kérem meg rá.
2019. szept. 24. 13:55
 22/30 anonim ***** válasza:
Igen. Néha magától, néha kérem. Én is szívesen masszíroznám, de olyan piszok gyenge a csuklóm, hogy 5 perc után már sajog... Biztos rosszul csinálok valamit, így ha valakinek van jó oktató videója, örömmel venném, ha elküldené :)
2019. szept. 24. 14:30
 23/30 anonim ***** válasza:
77%

62%-os nyelvtan zseninek:

Megszokott

Megmasszíroz

Meg szokott masszírozni

Igekötő ha közvetlenül az ige elött áll, akkor egybe írjuk.

De a megszokott az nem ige, hanem jelző. A megszokni az az ige.

Akkor írnánk egybe ha úgy szólna pl a kérdés, hogy.

A ti párotok megszokta hogy gyakran megmasszírozzátok?

2019. okt. 24. 20:00
 24/30 anonim ***** válasza:

Volt párommal rendszeresen, akár napi szinten megmasszíroztuk egymást, akár kérésre, akár kérés nélkül is. Mindkettőnknek fáj mindene, ez teljesen természetes volt nálunk.

Persze ez nem helyettesíti a szakképzett, profi masszőr általi masszázst. Se annyi erőnk, se annyi szaktudásunk nincs hozzá.

( Az a vicces, hogy ahogy elkezdtem írni ezt a választ, pont akkor írt rám a masszőröm, hogy egyeztessük a hétvégi masszázst. :))) )

F37

2019. okt. 31. 09:04
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek masszírozni és jól is tudok, és nagyon szeretem a masszázst is. A férjem utál masszírozni és utálja, ha masszírozzák. Ezt hívják pechnek. 44/L
2019. dec. 28. 15:54
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen megszokott, sokszor önként , de ha megkérem akkor is. Van amikor szexel végződik.Egyébként én szeretem ha maszíroznak
2019. dec. 28. 19:26
 27/30 gublug ***** válasza:

Ha lenne parom megmassziroznam onkent, mert nagyon erintos vagyok.

Amikor volt, akkor szerettem gyurmazni.

2020. jan. 6. 15:17
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg szokott, amikor megkérem rá, és bármennyi ideig (órákig!) csinálja, úgyhogy imádom :) A talpamat kérem elsősorban, de máshol is szivesen megmasszíroz.
2020. febr. 23. 14:57
 29/30 anonim ***** válasza:
100+1edik kiemelés.
2020. febr. 23. 15:23
 30/30 anonim válasza:
100%
Évente egyszer .. akkor is kérnem kell 🤨 (L 24)
2020. ápr. 11. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!