Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket megszokott olykor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket megszokott olykor a párotok masszírozni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor általában önként kezdeményezi, vagy nektek kell őt megkérnetek rá?

Légyszíves a korotokat és nemeteket is írjátok le :)

2019. jún. 19. 17:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul mindkét irányba. Általában magunktól kezdünk neki, a kis szokásos ciró átalakul masszírozásba. De van olyan is, hogy kérésre.
2019. aug. 19. 15:37
 12/30 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Itt irjàk hogy az igekötöt egybe irjuk az igével

2019. aug. 19. 15:38
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
#10-#12: Kvára remélem, hogy nemhogy érettségid nincs, de ha ezt komolyan gondolod, még általános alsóban meghúztak nyelvtanból.
2019. aug. 19. 15:42
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
#10: Te retardált vagy? Az nem zavar, hogy a "meg szokott masszírozni" (mert ezt így, egyben kell nézni, segítek) és a "megszokott" két külön jelentésű és fajú szó? Te jó ég...
2019. aug. 19. 15:47
 15/30 A kérdező kommentje:

Jó, bocsánat, igazatok van, én írtam rosszul, vállalom.

"Meg szokott" lett volna a helyes forma.

Eldőlt a vita.

És most lehetőleg lépjünk tovább.

2019. aug. 19. 15:49
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

Tudom hogy a megszokott az jelzö is. De ige es igekötö amiröl szo van a kerdesben

Kertem vmi linket konkretan a meg szokott- rol

2019. aug. 19. 15:53
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

Hasonlo pelda megszeretett.

Nem ugy irjuk hogy meg szeretett..

2019. aug. 19. 15:55
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
A férjem minden nap massziroz, hátmamat, làbamat, kezemet. Imadom.
2019. aug. 19. 17:18
 19/30 anonim ***** válasza:

Ritkán. Ami zavar, mert rettentően fáj a csuklyásizom környékén, meg a derekam. Én kérem meg rá. Neki ez kb kényszer. :(

Volt egy ismerősöm, aki nagyon jól masszírozott, hozzá jártam néha.

2019. aug. 19. 17:19
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

Nekem volt 2 olyan pàrom akik mindig mindenhol masszirozgattak ök akartàk. Imádtàk. De nem is volt asszexualis a dolog.

De a legtöbben inkabb tölem vàrnàk de nekem eszükbe nem jutna söt kerülik. Es mivel en nem egyszer kitettem magamert nekik cserebe semmi vagy csak par olyan amit nem is erzek, en megutàltam, azaz nem "szolgàltatok".

Meg az olyanok is mikor pl beteg en ugralok, cserelem a borogatast ez az, ha viszont en vagyok beteg akkor elnéznek felettem.

Jo par ex utan jopar dologban lettem mar passziv valahogy. Fözni is megutaltam mellettük/nekik valahogy.

2019. szept. 8. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!