Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket megszokott olykor a párotok masszírozni?
Ha igen, akkor általában önként kezdeményezi, vagy nektek kell őt megkérnetek rá?
Légyszíves a korotokat és nemeteket is írjátok le :)
Jó, bocsánat, igazatok van, én írtam rosszul, vállalom.
"Meg szokott" lett volna a helyes forma.
Eldőlt a vita.
És most lehetőleg lépjünk tovább.
Tudom hogy a megszokott az jelzö is. De ige es igekötö amiröl szo van a kerdesben
Kertem vmi linket konkretan a meg szokott- rol
Hasonlo pelda megszeretett.
Nem ugy irjuk hogy meg szeretett..
Ritkán. Ami zavar, mert rettentően fáj a csuklyásizom környékén, meg a derekam. Én kérem meg rá. Neki ez kb kényszer. :(
Volt egy ismerősöm, aki nagyon jól masszírozott, hozzá jártam néha.
Nekem volt 2 olyan pàrom akik mindig mindenhol masszirozgattak ök akartàk. Imádtàk. De nem is volt asszexualis a dolog.
De a legtöbben inkabb tölem vàrnàk de nekem eszükbe nem jutna söt kerülik. Es mivel en nem egyszer kitettem magamert nekik cserebe semmi vagy csak par olyan amit nem is erzek, en megutàltam, azaz nem "szolgàltatok".
Meg az olyanok is mikor pl beteg en ugralok, cserelem a borogatast ez az, ha viszont en vagyok beteg akkor elnéznek felettem.
Jo par ex utan jopar dologban lettem mar passziv valahogy. Fözni is megutaltam mellettük/nekik valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!