Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig ennyire megszokott az, hogy a férfiak vezetik az autót?
Egy ujabb ember, aki aldozataul esett a kozossegi media daralojanak.
Baba....ez csak facen, instan van.
Menj ki a szabadba....tudod ahol a fak vannak.
Én vezetek főleg, mert az én autómmal járunk közösen és nincs oda a vezetésért.
Viszont, a saját autóját kénytelen ő vezetni. Bár ha közösen megyünk az ő autójával, akkor sem tukmálja rám a vezetést.
Én kb ugyanannyi nőt meg férfit látok vezetni - nagyságrendileg.
Ismerek olyanokat, ahol mindig a férfi vezet ha együtt mennek valahova, mindig van oka, és soha nem az, hogy "ciki" lenne ha a nő vezetne:
- szüleim: apum autója jobban megy + ő jobban ismeri az utakat mindenfele - anyukám csak a környéken vezet napi szinten, apum meg az egész országban mászkál napi szinten, meg Pesten is.
- anyósomék: apósnak kombija van, anyósnak egy picike kétszemélyes autója, após alig bírja belepasszírozni magát
- barátnőmék: barátnőmnek sok pénze megy arra, hogy az édesanyját támogassa anyagilag, nem engedhet meg magának egy autót. A párja szülei egészségesek, neki van autója.
- párom és én: kettőnk közül én gyűlölöm jobban a vezetést, ezért ő nyeri meg :D
Nem ismerek olyat, aki cikinek tartaná, hogy a nő vezet.
A felsoroltak közül minden nő szokott egyébként vezetni, ha egyedül megy.
Amúgy még annyit vettem észre, hogy a pasik hajlamosak akkor is autót venni, ha nincs rá tulajdonképpen szükségük, míg nőknél nem sok ilyet látni - ezért lehet, hogy több pasi vezet.
Akkor ha 95%-ban a csajok fényképezik magukat a tükörben akkor a férfiak olyan lakásokban élnek ahol nincs tükör?
okos a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!