Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig ennyire megszokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig ennyire megszokott az, hogy a férfiak vezetik az autót?

Figyelt kérdés
Akárhányszor látok facebook vagy instagram képeket, videókat, mindig azt látom, hogy a férfi vezet. Ennyire ciki lenne, ha a nő vezet? Ezt megtudnám érteni, ha közel keleti helyzet lenne itt, de már a nők is ugyanúgy vezethetnek.
2018. márc. 13. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy ujabb ember, aki aldozataul esett a kozossegi media daralojanak.

Baba....ez csak facen, instan van.

Menj ki a szabadba....tudod ahol a fak vannak.

2018. márc. 13. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, de gondolom az vezet tobbnyire, akie az auto. Mindket szulom csaladjaban ket-ket auto van a ket felnottnek, mindenki a sajatjat vezeti altalaban.
2018. márc. 13. 13:57
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Te retardált vagy?
2018. márc. 13. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Én vezetek főleg, mert az én autómmal járunk közösen és nincs oda a vezetésért.

Viszont, a saját autóját kénytelen ő vezetni. Bár ha közösen megyünk az ő autójával, akkor sem tukmálja rám a vezetést.

2018. márc. 13. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Menj már ki valamelyik körútra. Lassan többet látsz nőt ülni autóban a volán mögött mint férfit.
2018. márc. 13. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki az utcára bammeg a fa$zbúk mögül.
2018. márc. 13. 14:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kb ugyanannyi nőt meg férfit látok vezetni - nagyságrendileg.

Ismerek olyanokat, ahol mindig a férfi vezet ha együtt mennek valahova, mindig van oka, és soha nem az, hogy "ciki" lenne ha a nő vezetne:

- szüleim: apum autója jobban megy + ő jobban ismeri az utakat mindenfele - anyukám csak a környéken vezet napi szinten, apum meg az egész országban mászkál napi szinten, meg Pesten is.

- anyósomék: apósnak kombija van, anyósnak egy picike kétszemélyes autója, após alig bírja belepasszírozni magát

- barátnőmék: barátnőmnek sok pénze megy arra, hogy az édesanyját támogassa anyagilag, nem engedhet meg magának egy autót. A párja szülei egészségesek, neki van autója.

- párom és én: kettőnk közül én gyűlölöm jobban a vezetést, ezért ő nyeri meg :D

Nem ismerek olyat, aki cikinek tartaná, hogy a nő vezet.

A felsoroltak közül minden nő szokott egyébként vezetni, ha egyedül megy.

Amúgy még annyit vettem észre, hogy a pasik hajlamosak akkor is autót venni, ha nincs rá tulajdonképpen szükségük, míg nőknél nem sok ilyet látni - ezért lehet, hogy több pasi vezet.

2018. márc. 13. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Párom imád vezetni, szereti kipróbálni a kocsikat, midnig átengedem neki a vezetést, őt nagyobb örömmel tölti el, mint engem. Most akkor egy szerencsétlen elnyomott asszony vagyok?
2018. márc. 13. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Furcsa, nekem többnyire a női ismerőseim szoktak megszórni az instát meg a fácsét volán mögül lőtt szelfikkel...
2018. márc. 13. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor ha 95%-ban a csajok fényképezik magukat a tükörben akkor a férfiak olyan lakásokban élnek ahol nincs tükör?

okos a kérdező

2018. márc. 13. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!