Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik mindent zaklatásnak neveznek, a férfiakon vezetik le a frusztráltságukat?
Mindenkinek máshol van a toleranciaküszöbe, ennyi.
Biztos vagyok benne, hogy van olyan dolog, amit te felháborítónak, undorítónak, esetleg elfogadhatatlannak tartasz, másnak meg simán belefér, és lazán áll hozzá.
Vagy az is lehet, hogy rossz tapasztalatuk van.
(Írom ezt úgy, hogy szerintem nem zaklatás, ha valaki kezdeményezni akar nálam, szóval nem magamat védem.)
No offense meg semmi, de ha megnézed azokat a nőket akik zaklatással vádolják még a postást is, mert mindig ő hozza ki a levelet és ezért biztos leskelődik.. nem hiszem, hogy sok hetero férfinak kedve lenne hozzá, és emiatt nyilván a féfiak a hibásak az ő szemükben, mert hát könnyebb bárki mást gonosznak és felszínesnek nevezni mint magunkba nézni néha-néha.
Nem csak a frusztráltságukat de még egy adag kisebbségi komplexust is ezzel vezetnek le.
Ismerek ilyen nőt.
Ő azért ilyen, mert 12 évesen megerőszakolták. Azóta retteg a férfiaktól.
2-es én is ezt tapasztalom.
1-es. A toleranciaküszöb lehet más,de teljesen eltérő nem. Én azt látom,hogy amikor "zaklatást" kiáltanak,az illető is tudja,hogy nem zaklatásról van szó. A társadalmi megítélést pedig a többség ingerküszöbe alakítja,nem a hangos kisebbségé.
A toleranciaküszöb lehet más,de teljesen eltérő nem.
De lehet teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!