Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zaklatásnak minősül, ha valakinek a bocsánatára hajtok?

"mindent meg lehet bocsátani és helyre lehet hozni én ugy gondolom. " - te így gondolod, de hát én meg nem.
Sőt, ahogy látom elég sokan szintén nem.
A zaklatásnak az indítéka lényegtelen a BTK szerint, de egy őrült asszony, Magyarországon 2 évet kapott 8000 körüli sms-ért.
Szóval csak módjával!

"Az zaklatásnak minősül, ha valakinek a bocsánatára hajtok?"
igen. tapasztalat.
23f

"amivel hamarabb el tudná felejteni a köztünk lévő konfliktust"
Ahhoz a bocsánatkérés kevés. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha konfliktus van, akkor a kapcsolatBAN igyekszem kezelni, ott megadom a lehetőséget. De ha odáig fajul a dolog, hogy szakítunk, akkor az már azt jelenti, hogy nem fogom tudni megbocsátani, továbbléptem. Az exemnek például számtalan lehetőséget adtam, hogy a kapcsolatunkban rendezze a felmerülő konfliktusokat. Aztán eljött az a pont, amikor elfogyott a türelmem, szakítottam, onnantól már mondhatott bármit, nem érdekelt. Kapott 100 esélyt, nem élt vele, ezért nem adtam még 101.-et is.
Számomra ez alapvetés, hogy addig kell orvosolni a problémákat, amíg együtt vagyunk. Szakítás után pedig emelt fővel távozni.
9. válaszoló:
Én egy esélyt sem kaptam h megoldjuk a dolgokat, pedig úgy gondolom hogy velem bárki meg tud bármit beszélni és általában problémamegoldó vagyok.
Én megértem hogy haragszik rám, amit tettem, biztos hogy én is haragudnék, de én adnék megegy esélyt a személynek és ha akk sem bizonyít akkor végleg mellőzném a jelenlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!