Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erőszaknak minősül?
Szórakozóhelyen ismerkedtem össze egy külföldi férfivel, pár évvel volt idősebb nálam. Elkezdtünk iszogatni, hogy ő mennyit, arra nem emlékszem, de én viszonylag sokat. Pár óra után egy hotelszobában kötöttünk ki. Csak arra emlékszem, hogy szexeltünk, ő nagyon akarta és nagyon heves volt, én magamnál voltam, de elég rossz állapotban, erőtlen voltam, nagyon szédültem stb. Reggel szó nélkül leléptem, szerencsére nem vette észre, még aludt. Durván bánt velem, külső nyomai vannak.
Ez az a kategória, hogy erőszak, vagy ne túlozzam el?
19/L
Ha férfi csinálja nővel: erőszak.
Ha nő csinálja férfivel: nem erőszak. Sőt még jól ki is röhögik, hogy egy nő bántalmazta.
a hotelbe te mentél be önszántadból, saját lábadon, nem? :D nem ő kapott fel és cipelt be önszántadon kívül... nem is kényszerített arra, hogy bemenj. arról is nyilván tudtál, hogy nem tv-zni akar felvinni, mégis beleegyeztél. miközben dugott ellenkeztél? tudott róla, hogy te nem akarod? mert ez alapján úgy tűnik, hogy nem.
inkább ez durva szex és kihasználás, de nem nemi erőszak.
Mondtam neki, hogy ne, fáradt vagyok, rosszul vagyok, de nem foglalkozott vele.
Szex közben tök passzív voltam, csak feküdtem, néha simogattam a hátát, de ennyi
nem erőszak.
ha nem bírsz magaddal, ne igyál annyit, gondolom nem feszítette hátra a fejed és öntötte le a piát a torkodon...
ez van, így jártál
,,Szex közben tök passzív voltam, csak feküdtem, néha simogattam a hátát, de ennyi"
ez így rohadtul nem erőszak. :D Ha szex közben ellenállsz, eltolod stb.,de ő ennek ellenére is folytatja, akkor lenne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!