Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már erőszaknak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már erőszaknak számít?

Figyelt kérdés

Hétvégén történt, egy házibuliban, összeismerkedtem egy sráccal 19 éves volt, már az elejétől nagyon durván nyomult, és mivel jól nézett ki, meg szimpatikus volt, így dumálgattam vele. Jól elvoltunk, aztán 1-2 óra múlva szobán kötöttünk ki. Semmi nem történt, mindketten teljesen fel voltunk öltözve, csak hogy ő kis híján letepert és a kezeimet leszorítva kezdett csókolgatni. Nem nagyon akartam, igaz hogy tetszett a srác, de korainak találtam, meg nem is volt józan, mondtam neki, hogy ezt nem kéne, meg nem akarom, de annyival elintézte, hogy nem érdekel...

Nem azt mondom, hogy féltem és rossz volt, nem rugdostam meg kapálóztam, de nem éreztem túl kellemesen magam...aztán beadtam a derekam egy idő után, visszacsókoltam, de igazából csak azért, hogy megnyugodjon, aztán hagyjon... De semmi nem történt csókon kívül.

Szerintetek ez valamilyen szinten már az erőszak kategória vagy nem kéne ilyenekben gondolkodnom? (Csak felmerült bennem)

17L

2015. márc. 9. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Valamilyen szinten igen.
2015. márc. 9. 22:49
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Mit varsz egy reszeg beindult pasitol?

Persze ez mar nem a normalis kategoria.. de vegulis nem ellenkeztel komolyan.. sot vegul visszacsokoltal. Szerintem igy mar reg nem eroszak.

2015. márc. 9. 22:50
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Akarod? -> nem erőszak

Nem akarod? -> erőszak

[link]

4/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem te önszántadból sétáltál be vele egy szobába, és nehogy azt mondd h azt gondoltad h a bélyeggyűjteményét akarja megmutatni neked, ergó csak magadnak köszönheted.
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
nem volt erőszak
2015. márc. 9. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Könnyen erőszak lehetett volna belőle.
2015. márc. 9. 22:54
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem erőszak, hiszen csak csók történt, de lehetett volna belőle az is.

Amúgy attól, hogy én bemegyek valakivel egy szobába, ha nemet mondok, az attól még ugyanúgy nem marad, jó lenne már felfogni végre.

2015. márc. 9. 22:56
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát persze, hogy erőszak jelentsd fel azonnal!!!!
2015. márc. 9. 23:00
 9/14 A kérdező kommentje:
Említettem egy szóval, hogy fel akarom jelenteni?...😓
2015. márc. 9. 23:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem féltél és végül beadtad a derekad, nem is történt semmi komolyabb, így azt mondanám inkább, hogy ez még éppen nem. Szerintem jobban traumatizál az, ha ezen gondolkodsz, mint a valójában történtek.
2015. márc. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!