Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már erőszaknak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már erőszaknak számít?

Figyelt kérdés

Hétvégén történt, egy házibuliban, összeismerkedtem egy sráccal 19 éves volt, már az elejétől nagyon durván nyomult, és mivel jól nézett ki, meg szimpatikus volt, így dumálgattam vele. Jól elvoltunk, aztán 1-2 óra múlva szobán kötöttünk ki. Semmi nem történt, mindketten teljesen fel voltunk öltözve, csak hogy ő kis híján letepert és a kezeimet leszorítva kezdett csókolgatni. Nem nagyon akartam, igaz hogy tetszett a srác, de korainak találtam, meg nem is volt józan, mondtam neki, hogy ezt nem kéne, meg nem akarom, de annyival elintézte, hogy nem érdekel...

Nem azt mondom, hogy féltem és rossz volt, nem rugdostam meg kapálóztam, de nem éreztem túl kellemesen magam...aztán beadtam a derekam egy idő után, visszacsókoltam, de igazából csak azért, hogy megnyugodjon, aztán hagyjon... De semmi nem történt csókon kívül.

Szerintetek ez valamilyen szinten már az erőszak kategória vagy nem kéne ilyenekben gondolkodnom? (Csak felmerült bennem)

17L

2015. márc. 9. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt már nem értem.

Ha a pasi "oldalára" állok, lepontoznak.

Ha a pasit támadom, lepontoznak.

Most akkor mi van??????????????????????????

2015. márc. 9. 23:22
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Itt mindenkit lepontoznak a lepontozómanók.
2015. márc. 9. 23:22
 13/14 Bliztrix ***** válasza:

Igen, erőszak!

Kimondtad a "NEM" szót és ezt ő nem tartotta tiszteletben. Attól még, hogy jól érzitek magatokat egy buliban, senkinek nincs joga, hogy uralkodjon rajtad.

Egy másik kérdés, hogy utána sajnos beadtad a derekad. Egyrészt egy másik alkalommal előfordulhat, hogy tovább megy a srác (akaratod ellenére közösül veled), másrészt így még adott esetben a rendőrök is elhajtanának.

Ha annyira nem zaklatott fel, akkor felejtsd el, ha meg teljesen belegázolt a lelkedbe, akkor veresd össze. Normális jogi úton sajnos úgysem történne semmi.

Üdv!

26F

2015. márc. 10. 11:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Oke, hogy kimondtad, hogy nem, de nem lehettél valami határozott. Aztán meg még bátoritottad is.

Ebben nem volt semmi eroszakos, de lehetett volna. Talán jobban figyelj arra, hogy a nemed tényleg NEM legyen.

2015. márc. 10. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!