Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnantól számít egy eset nemi erőszaknak?
Igazából én nem tekintem annak az esetet, konkrétan behatolás nem történt. Mégis, az egész eléggé felkavart, és valahol mélyen úgy érzem, valamilyen szinten megerőszakolt. Egész este együtt voltunk, sétáltunk, aztán felmentem hozzá. Elvoltunk, beszélgettünk, 9gaget néztünk, nem volt igazán semmi gond. Aztán az ölébe húzott, nem ellenkeztem, végül is már egy ideje találkozgatunk. Elkezdett simogatni, először a combomat, majd a mellemet. Kértem, hogy hagyja abba. Be is fejezte, bár utána is bújt, ölelgetett, úgy nézett rám, mint egy ártatlan kiskutya, nem tudtam nem nevetni annyira édes volt. Aztán kis idő múlva megint elkezdte, mivel miniszoknya volt rajtam, nem volt túl nehéz dolga, a lábam között kezdett el simogatni. Hátulról nyúlt alám, közben másik kezével szorosan magához ölelt. Kértem, hogy hagyja abba, próbáltam lefogni a kezét, csuklójánál fogva próbáltam eltolni magamtól, de nem sok eredménnyel. Behatolt az ujjaival, megujjazott, közben el-elcsukló hangon kértem, hogy fejezze be. Nem tudom, mennyire lehettem meggyőző, lehet, csak azt hitte "megjátszom" h nem akarom, de addig nem hagyta abba, és nem engedett el, míg nem nézett az arcomra. Amikor meglátta, hogy már-már a sírás határán állok, azonnal befejezte, elmondta, hogy nagyon sajnálja, csak elvesztette a fejét. Ezek után azonnal eljöttem, és azóta ezen agyalok. Utána olvastam a neten, olvastam mások történeteit. Ez azokhoz képest igazából semmiség, engem mégis eléggé kiborított, felkavart. Össze vagyok most zavarodva, nem tudom, mit csináljak. Nem tudom, hogy tekintsek erre az egészre, ami történt? Tény, hogy nem erőszakolt meg, maga az aktus nem történt meg, mégis valahogy úgy érzem, erőszak áldozata lettem. Ismerőseimnek nem merek beszélni erről az egészről, ők eddig se nézték jó szemmel, hogy vele folytatok bármiféle viszonyt. Valószínűleg nem értenék meg, hogy én nem tudok rá haragudni. Tudom, hogy nem akart bántani, hiszen a légynek se tudna ártani. Egyszerűen csak elveszítette a fejét. Nem is igazán a kérdés a lényeg, hogy ez most nemi erőszak volt-e vagy nem, sokkal inkább csak azért írtam le, mert egész éjszaka egyedül voltam a gondolataimmal, és csak meg akartam osztani.
20/L
Erőszaknak erőszak volt de pl miért nem vágtad fejbe valamivel?
Ezt a történetet vagy kitaláltad vagy te is akartad hogy megujjazzon.
Nem esett jól?
Azóta beszéltetek?
Nem tudom mit mondjak.Nem nekünk kell eldönteni.Még te sem tudod eldönteni,hisz azon gondolkozol, hogy végülis vajon azt hitte-e, hogy direkt mondasz nemet.
Miért nem ugrottál el?Miért nem ordítottál egy jó nagyot?Vagy ennyire lebénultál?
De most őszintén:Féltél tőle???
Az előttem szólóhoz csatlakozom, s még hozzátenném, hogy a felvezetésben azért ráutaló magatartást tanúsítottál. Bár mondtad, hogy "nem", de elhúzódni nem akartál. Nem álltál fel, nem mentél arrébb. Szabadulni nem akartál az ölelésből. Pedig ha meg akartad volna tenni a srác biztos leállt volna.
Az, hogy nem haragszol rá valószínűleg ennek köszönhető, mert te is érzed, hogy pont annyira vagy vétkes, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!