Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez pszichológiai eset? Sokan "szenvedünk" ettől?
Előre leszögezem nem vagyok beképzelt csak valamit nem értek
mindenki azt mondja rám, vagy is sokan, hogy jóképű helyes jól néz ki..., de én ezt miért nem látom? bocsi ha sok ilyen kérdés volt, de nem tudom egyszerűen megérteni.. tudom, hogy nem kéne evvel törődnöm de gátlásaim vannak mert rondának látom magamat és ha felhozom valami hibámat akkor mások mást mondanak hogy ők nem így látják és nincs semmi baj velem... mással is van ez így? nem rokonok mondták rám és voltak köztük szép csajok is akik flörtöltek és én nem hittem el.. beteg vagyok? miért nem tudom ezt levetkőzni :D köszönöm a válaszokat!
Gondolom van ilyen. Én is hasonlóan vagyok, én pl kamaszkoromban elég csufin néztem ki, és felnőtt koromra szépültem meg. Jó nem én vagyok Miss Hungary, de azért elég sokan megdicsérik a külsőm. Viszont elég sokáig tartott, hogy elhigyjem nekik. Pl kamaszos negatív élményeim miatt, folyton az élt bennem, hogyha egy srác azt mondja, hogy szép vagy, akkor kötözködik, provokál, és bántani akar. Holott 18 fölött erről már nem volt szó, és elég agresszíven támadtam olykor teljesen ártatlan szándékú srácokra is, azok meg néztek értetlenül, hogy biztos h.ülye vagyok. :D
Szóval lehet benned is van vmi trauma, ami miatt úgy látod, nincs igazuk, és csak ezen kéne túllendülnöd.
20L
Mondjuk nektek (gondolom, mert azt nem írtátok) nem a súlyotokkal van gond, de azért úgy érzem idevág.
Tudom, nem a kérdésre válaszoltam, nézzétek el nekem.
Az Én egom súlyosan sérült, pontosabban szét lett bombázva.
Na ezen hogyan kell akkor javítani, mert Én úgy tudom sz@rból elég nehézkes várat építeni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!