Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez erőszaknak minősül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez erőszaknak minősül?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyen ismerkedtem össze egy külföldi férfivel, pár évvel volt idősebb nálam. Elkezdtünk iszogatni, hogy ő mennyit, arra nem emlékszem, de én viszonylag sokat. Pár óra után egy hotelszobában kötöttünk ki. Csak arra emlékszem, hogy szexeltünk, ő nagyon akarta és nagyon heves volt, én magamnál voltam, de elég rossz állapotban, erőtlen voltam, nagyon szédültem stb. Reggel szó nélkül leléptem, szerencsére nem vette észre, még aludt. Durván bánt velem, külső nyomai vannak.

Ez az a kategória, hogy erőszak, vagy ne túlozzam el?

19/L

2015. jún. 18. 19:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

tanulj belole

1 ne igyal ha nem birod es nem tudsz gondolkodni

2 ne ismerkedj idegen kulfoldi ferfiakkal igy terjednek a nemi bajok

3. ne jarkalj hotelra mint egy barcas ribizli

4. jarj konyvtarba vagy koncertekre olvass sportolj tanilj ne ribizkedj mert rossz vege lesz

2015. jún. 18. 21:05
 22/30 A kérdező kommentje:
Védekeztünk, persze. Arra azért tisztán emlékszem.
2015. jún. 18. 21:10
 23/30 anonim ***** válasza:

Dowd, az ablakot nyitva hagytam.:*

Üdv.Flóra.

2015. jún. 18. 21:39
 24/30 anonim ***** válasza:

örülj hogy még élsz és nem jártál úgy mint Patrik

máskor ne igyad magad a földig idegen férfiakkal

2015. jún. 18. 22:03
 25/30 anonim ***** válasza:
46%
elképzeltem ,h majd a rendőrségen mondod, h " ha elég közelről nézik a hátát kivehető, hogy hol simiztem miközben erőszakoskodott" :D Komolyan...jó ,h nem gyűrted a farkát a szádba miközben azt mondtad ,h nem akarod. Ez nem erőszak volt hanem egy nagyon kanos pali aki talált egy könnyűvérű lányt. Én igen, ha a lányom ilyet csinál neki is megmondom az igazat...lehet leszavazni de nem akarom majd ,h ilyenekbe belemenjen
2015. jún. 18. 22:23
 26/30 Missi_Key ***** válasza:

hát..ez így elég necces.

egyrészt ha mondtad hogy ne, de mégis volt sex akkor erőszak.

viszont, ha tényleg megmozdulni sem tudtál és szédültél, akkor felmerül a kérdés hogy tényleg csak alkohol volt-e abban a piában?

a szobába saját lábadon mentél? vagy támogatott, mmint úgymond csak támaszkodtál valamire, és az a valami ment szóval te is?

az viszont h simogattad a hátát...ha nem akartad akkor miért? arra nem volt erőd hogy eltold, de arra igen hogy simizd?..ez már így érdekes.

2015. jún. 18. 23:09
 27/30 anonim ***** válasza:
21%

Normális világban erőszaknak minősülne.

Ebben a fosban, amiben élünk... nézd meg a válaszokat.

2015. jún. 18. 23:10
 28/30 A kérdező kommentje:

A piában biztos hogy nem volt semmi, pult mellett ültünk, a pultosfiútól rögtön az én kezemben volt.

Magamnál voltam, tudtam járni, csak szimplán rosszul éreztem magam, simogatni meg azért simogattam, mert volt, mikor jól esett amit csinált, ésamúgy is tetszett a pasi.

2015. jún. 18. 23:28
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha fél pillanatra is elfordultál simán bele lehet úgy dobni valamit, hogy észre se veszed. Pont pár hete raktak fel egy ilyen videót, hogy milyen baromi egyszerű és jobban kellene a lányoknak vagy a lány kísérőinek, barátainak figyelnie.

Egyébként jogilag ha részeg vagy, akkor nem tudsz se beleegyezni, se tiltakozni, ezért erőszak. De magyarországon ennek nem igazán van "kultúrája", mivel sok kiscsaj rohangál rendőrségre erőszak vádjával mikor másnap meggondolják magukat, ezért a ténylegesen erőszakon átesettek nem mernek elmenni feljelentést tenni illetve nem is hisznek nekik.

Viszont minek iszol annyit, hogy ne tudj védekezni, nemet mondani, sőt, ott hagyni? Az erőtlenség, szédülés simán lehet a túlzott alkoholfogyasztás hatása is. Illetve miért egyedül mész szórakozóhelyre? Mi barátnőmmel sose mentünk egyedül pont azért, hogyha az egyikünk marha volt és sokat ivott, akkor a másik hazavitte vagy taxit hívott. Illetve ha véletlen ismerkedtünk valakivel és leléptünk a helyről akár csak ki a parkba beszélgetni, mert a zenétől nem tudtunk, akkor is megkerestük egymást, csekkoltuk, hogy oké, ez nem hülye ötlet és onnantól a másik nem ivott, mert hátha jön egy hívás illetve hogy a saját esetében reális döntést tudjon hozni.

Szóval tessék már ésszel élni, remélem tanultál ebből az esetből és felelősségteljesebben bulizol máskor, mert most úgymond elég "olcsón" megúsztad.

2015. jún. 19. 08:45
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem minek írtad ki a kérdést?

Ahogy kiveszem a válaszaidból nem bántad meg ,szóval nem erőszak ,de szívesen meghívnálak egy italra:)

2015. jún. 23. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!