Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erőszaknak minősül?
Szórakozóhelyen ismerkedtem össze egy külföldi férfivel, pár évvel volt idősebb nálam. Elkezdtünk iszogatni, hogy ő mennyit, arra nem emlékszem, de én viszonylag sokat. Pár óra után egy hotelszobában kötöttünk ki. Csak arra emlékszem, hogy szexeltünk, ő nagyon akarta és nagyon heves volt, én magamnál voltam, de elég rossz állapotban, erőtlen voltam, nagyon szédültem stb. Reggel szó nélkül leléptem, szerencsére nem vette észre, még aludt. Durván bánt velem, külső nyomai vannak.
Ez az a kategória, hogy erőszak, vagy ne túlozzam el?
19/L
Nem kellett volna piálni. Annyira azért talán te sem vagy hülye, hogy ne tudd, mik az ittasság következményei. Ergó te jól tudtad, hogy piásan nem leszel 100%ban önmagadnál. Ott kellett volna azt mondanod, hogy "Bocs de ebből nem kérek", de azzal, hogy hagytad magad leitatni úgymond ágybavitetted magad. Ribi vagy fogadd el.
"Szex közben tök passzív voltam, csak feküdtem, néha simogattam a hátát"
Hű micsoda ellenállás, ebből tényleg az jön le, hogy te mennyire nem akartad, hogy megdugjon... de igen, rohanj a rendőrségre, mert véletlen sem te vagy a ribi, hanem már megint egy csúnya gonosz bácsi használt ki!
Szerintem egy szóval nem írtam, hogy rendőrségre akarok menni, feltettem egy kérdést.
Ribi? Igen? Majd ha esetleg a ti lányotokkal előfordul ilyen, ő is ribi lesz? :)
Nehéz kérdés.Önszántadból mentél fel vele.
Kérdés,próbáltad-e elhagyni a szobát?
Eléggé határeset,de mivel látható nyomai vannak a szexnek,így akár erőszaknak is lehet venni,de szerintem nem az volt,csak kicsit durvult az arc.
Biztos te is benne voltál,ez nem megerőszakolás,csak a pasi volt erőszakos.
Egy jó tipp,igyál kevesebbet ha nem bírod és csak úgy ne menj idegennel egy hotelszobába:)
Egyertelmu h nem vagy ribi, ilyet csak egy kb 15 eves ir:-)
A lenyeg, h igen ez eroszak volt de a gond az, hogy total reszeg voltal es csak nyomokben emlekszel a dolgokra, igy pedig nem lehet kijelenteni, hogy eroszak volt (meg akkor sem ha az elmondottak alapjan az volt). A "nem" az mindig nem-et jelent fuggetlenul a masik ember allapotatol, ergo eroszak.
Mas kerdes, hogy ugye nem kellett volna matt reszegre leinnod magad, de nyilvan tanultal az esetbol es legkozelebb jozan maradsz:-)Probalj ne visszaemlekezni, mert total remalmaid lesznek leven nem tudod mi tortent szoval probalj meg nem belesuppedni az aldozat szerepbe.
Vedd ugy h nemikepp durva szex volt, mert ezzel hiaba mesz a rendorsegre.Sajnos.
Az a része, hogy szexeltetek, nem volt erőszak, mert nem tiltakoztál, nem fenyegetett meg, stb. Az h külső nyomai vannak h durva volt veled, az már más, de ezt kb ugyanúgy képzeld el, mintha mondjuk kosárlabdázol valakivel és rendszeresen jó erőből neked megy, fellök, stb. Ha 8 napon túl gyógyuló és szándékos volt, mehetsz vele rendőrségre, ha nem, nem.
Az "áh most ne, fáradt vagyok" != NEM, akkor azt kell mondani h NEM, és ha nem érti, otthagyni. alapból nem kéne felmenni, tudtad hova mész. Ha passzív vagy, azt nem érti, azt hiszi rossz vagy az ágyban. Ellenkezni kell, azt érti, ha nem áll le, az erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!