Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk. Ez ilyenkor megszokott?
Szakítottunk a barátommal.
Azóta csak rá gondolok, hiányzik nekem nagyon.
Vele szeretnék lenni, vagy legalább beszélni vele.
Ő volt az első kapcsolatom.
Úgy érzem nem fogok tudni senkibe beleszeretni, mert tényleg csak ő jár a fejemben...
Mikor változik meg ez az érzés?
20L
Miért szakítottatok?
Igen,ez ilyen :/
Nagyon hosszú... :(
Köszönöm a válaszokat.
Jöjj ujra össze vele.
Ha rossz lett volna nem hiányozna.
Ez a kínzás ilyenkor.
Nem akar semmit,de ír és ráadásul olyat,hogy szeret,vagy,hogy hiányzol.
Szerintem az lenne a legjobb, ha fokozatosan minden kapcsolatot elvágnál tőle. Először letörölnéd és letiltanád Facebookon, hogy még csak véletlenül se tudd őt nézegetni!!! (Bár feloldhatod...) Aztán Kitörölnéd a számát, eldobozolnád a fotókat és ajándékokat, majd idővel azt is elajándékoznád, hirdetnéd a neten, vagy kidobnád.
Szerintem nem baj, ha gondolsz rá, hisz nyilván ő volt a szerelmed, de legyen benned büszkeség, és határozottság, hogy igenis, a Te időd drága, és aki nem tudja, mit akar, az nem érdemel meg Téged!
Vond le a tapasztalatot, és tanulságot, foglalkozz egy kicsit magaddal, keress hobbit, olvass, nézz filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!