Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátnőmmel. Miért nem szabadult meg tőle? (bővebben lent)
Szakítottunk a barátnőmmel. Ő kezdeményezte a szakítást, bár mindketten éreztük, hogy már egy ideje valami nem ugyanaz mint régen. Egy hét híján 5 hónapos kapcsolat volt. Nekem is ő volt az első, neki én voltam az első. Még az elején kaptam tőle egy rajzot, ami kettőnket és az első közös élményünket ábrázolta. Tőlem kapott egy sajátkezűleg készített karkötőt, rajta voltak a nevünk kezdőbetűi, illetve koreaiul az, hogy "szeretlek" (imádja a koreai dolgokat). A szakítás napján, én összetéptem a rajzot. Ő viszont megtartotta a karkötőt. Miért? Magamból kiindulva én biztos megszabadultam volna tőle amilyen gyorsan csak lehet...
17/F és 16/L
Ha még friss a kapcsolat,és nem vagy túl rajta akkor persze..látni se akarod a dolgokat...de idővel lehet már nem zavarnának a dolgok..
Meg ez függ szerintem attól is,hogy miért szakítottatok,és ki..meg hogy váltatok el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!