Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az előző barátnőmmel megcsalás miatt szakítottunk, megmondjam a mostaninak?
Vagyis nem is az a pontos kérdés, hogy megmondjam-e, mert nem szeretném eltitkolni, csak nem tudom, hogy emiatt nem fog-e bizalmatlan lenni velem szemben :/
Egyébként egy csók volt, elmondtam és kidobtak. De az a kapcsolat teljesen más volt, mint ami most alakul.
18f
Egy suliba járnak valahogy tuti kiderülne. :/
Meg egyébként sem szeretnék titkolózni, mindig bennem lenne az, hogy "vajon mit szólna hozzá?" és így tovább.
Egyébként meg nem voltak érzések a kapcsolatunk vége felé az én részemről és egy buliban részeg fejjel máshogy gondoltam a dolgokat. Nagyon bánom, meg g*ciség volt, de már sajnos nem tudok mit csinálni...
Köszi a válaszokat! :)
"De az a kapcsolat teljesen más volt, mint ami most alakul. "
Ja mert amelyik kapcsolatban megcsalás van, az úgy indul, hogy "na ez egy fos". Honnan tudod, hogy a következő kapcsolatban nem jutsz el ilyen pontig?
Elmondtad, kidobtak--->nagyon jól tették, kár, hogy nem köpött szembe.
Én soha nem tudnék megbízni egy ilyen emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!