Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, h egyre kevesebb a hűséges nő? Vagy régen se voltak azok csak jobban titkolták?
Komolyan mondom az eszem megáll.
Egy full normális általános iskolába jártam aranyos kedves lányokkal szal addig totál úgy voltam vele, h a nők mennyivel normálisabbak.
Aztán jött a középsuli, ott már látszott, h azért nem fenékig tejföl a helyzet.
A fősuli, na az kemény dió.
Már a gólyatáborban az én pofámról égett le a bőr, a kollégiumról meg szerintem fölösleges beszélni.
Ez pedig most a munkahelyen sincs másképp, itt is megy ezerrel az adok-kapok, de lényegében akár hová megyek, mindenhol ezt tapasztalom most már.
Főleg, h kedvelnek a nők és nem egyszer lehetett volna rá alkalmam nekem is, csak nem kell a balhé.
Az egomnak jót tett, de vele jött az érzés is, h vajon az én barátnőim is így viselkednek, ha nem vagyok velük.
Az a legrosszabb, h az ember úgy ki se tudja szűrni, mert mi van?
Ohhh miniszoknya van rajta meg magassarkú?
Tuti qurva, bezzeg a lapostalpú cipős lány...
Közben meg már nem egyszer történt meg, h ez a lány komolyan azt?
Főleg akkor van bennem csalódottság mikor lánybarátomról derül ki, akit évek óta ismerek és úgy vagyok vele, h milyen normális lány, közben meg a szlovák síelés alkalmával ő is megtette.
Persze nekem nem merte elmondani, mert nem akart csalódást okozni, mondjuk ez az volt, jó nagy.
Szerintetek?
Lemaradt, h megkérdeztem már pár idősebb ismerősömet erről aztán csak legyintettek, h régen se volt másképp, ők is tudnának nem egy nőismerősömről beszélni, csak nem illik.
Szerintük annyi, h a palik pofátlanabbul meg nyíltabban csinálták.
A helyzet régen is így volt és a jövöben is így lesz. Csak minden ember egy bizonyos kor (tapasztalat) felett jön rá a dolgok nyitjára. Nem kell ezen megbontránzkozni.
Az ÈLET nem egy hollywoodi love story.
Én nem vagyok csúnya sem, és különösebb defektem sincs. Nem egyszer találtak be férfiak amikor a barátommal épp összevesztünk, de én nem mentem bele soha. Jó pasik voltak szó se róla, de nálam ez fontos, akárki akármit hisz a nőkről én nem tenném meg.
A jutalmam a hűségemért és a szerelmemért pedig az volt, hogy ő csalt meg...
Hónapok óta szenvedek emiatt, úgyhogy én ezt a továbbiakban sem teszem meg senkivel. Ahhoz szerintem túl gonosz. Nem fizikailag bántod a másikat, de kb olyan érzés, mintha valaki szíven szúrna.
Sajnálom, hogy egyes emberek nemtől függetlenül ebbe nem gondolnak bele, hogy pár pillanatnyi öröm és egy orgazmus másnak akár hónapokig tartó lelki kínzást jelenthet... :(
21L
csak én látom úgy, hogy egyre kevesebb a hűséges pasi? Vagy régen sem voltak azok csak jobban titkolták?
najó ezek hülye kérdések, mert nekik nem kellett titkolni, teszem azt...
De a lényeg, hogy ember, ember mind más. én pl itt élek a koliban, voltam középsulis meg minden, de mondjuk baromira nem olyan emberek vesznek körül, akik ilyenek. persze nem is a hangadókat lesem. ez van. de ennek a kérdésnek semmi értelme. igen, lehet, nem tudom, nem készítettek még róla statisztikát sztem a KSHban.
Meg ott van még a lecserélősdi,addig vagy szőke herceg amíg nem jön egy mégszőkébb mégfehérebb lovon.
És tökmind1 meg lesz magyarázva, hogy a te hibád, megváltoztál/miért nem változol meg(opcionálisan) stb.
Engem is megcsalt a menyasszonyom 3év után, már szakítottunk kb 2hónapja,most kiderült,hogy már régóta megvan a friss hús neki.
És még így utólag is k***** fáj.
Pedig rajta már túlvagyok ,de így is fáj, hogy szopatott és másnak írogatta,hogy szeretlek édes,hiányzol kincsem stb.
Nekem meg szemrebbenés nélkül tagadta le a szemembe,hogy lenne valakije.
Mondjuk voltak gyanús dolgok de naív az ember,és megbízik a másikban-->HIBA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!