Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen sokan csúfoltak amiatt, hogy kicsi a méretem. Lehetek-e ettől önbizalomhiányos?
Figyelt kérdés
Ráadásul mind általánosban, mind a középsuliban én voltam az osztály fekete báránya, folyamatosan belém dögönyözték azt, hogy én vagyok a köcsög, a lúzer az emberek között. Azon gondolkozom, hogy (a freud-i pszcihológia alapjain elindulva) lehetek-e ettől gátlásos a nőkkel kapcsolatban? Párkapcsolat kezdeményezésében eddig nem sok szerencsém volt és szeretnék már választ találni rá, miért.
Köszönök minden választ! :)
2012. aug. 24. 22:07
1/8 anonim válasza:
attól, hogy kicsi az nem baj
valaki ezt szereti
2/8 anonim válasza:
nem értem miért kell valakit a mérete miatt cikizni.... felejtsd el az eészet.ne is gondolj rá
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, félsz attól, hogy a barátnőd is így reagálna.
4/8 anonim válasza:
hát ezt neked kellene érezni, hogy van-e önbizalmad, vagy nincs.
ezt mi nem tudjuk megmondani.
De pontosan milyen méreted is a kicsi?
5/8 anonim válasza:
Szerintem alacsony, csak nem a pélóval van a baj...
6/8 anonim válasza:
Ha alacsony lenne azt írta volna.. 100% hogy a kukijára gondol.
7/8 anonim válasza:
Ezt olvasd el! Lehet, hogy magadra ismersz belole (kulonosen a Gatlasok halojaban cimu reszben):
8/8 anonim válasza:
Persze. Te ismered magad. Ha szereted magad és tiszteled is akkor nőni fog az önbizalmad és kimászol a gödörből, máskülönben maradsz ahol vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!