Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni hogy ne azon járjon az eszem hogy mi volt régen?

Figyelt kérdés

(rossz kategória választásért elnézést )

hiányzik a mult álandoan 2010en jár az eszem hogy akkor menyi barátom volt akikkel 1üt kockultunk vagy elmentünk minden fele és meg biztam benük hogy és ha valami baj volt elmertem nekik mondani és mindig segitetek

mostanába már nincsenek olyan emberek körülötem akikben megbizhatnék vagy közös programokat csinálhatnánk elégé zárkozott lettem nem merek nyitni az emberek felé ismerkedni se nagyon merek csak neten :S és a hétvégim meg a nyári szünetem is a gép elött tespedve telt/telnek el :S

és közbe azon morfondirozok hogy milyen jó volt régen :S

helyesírási hibákért elnézést

2012. szept. 16. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
ugyan ez az érzés ..
2012. szept. 16. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Néha előfordul ilyen nállam is, de aztán eszembe jut, hogy akkor se volt minden tökéletes...
2012. szept. 16. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

nálam ami régen volt

150% boldogság

most

hát nincs olyan negatív szám ami érezteti ...

lehet erre az is közre játszott hogy új suliba jöttem ...:( de tudom hogy nem az a fő oka ..

2012. szept. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!