Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk közel 6 év után. Nagyon féltem h vmi baja lesz (összeroppan v vmi rosszabb). Vagy csak én parázom ennyire?
Ez csak annak a jele, hogy szeretted. Bízzunk benne, hogy nem csinál hülyeséget.
De neked miért jutott az eszedbe, hogy képes lenne ilyesmire?
azért ritka szemét dolog volt még bele is rúgni a megcsalásos dologgal.
inkább leléptél volna szó nélkül,vársz pár hónapot és utána mehet az új bika.
most meg játszod itt az aggódót.
álszent gonosz nő vagy.
és hogy mit tehet az ex.
remélem kiosztja az elmaradt pofont ami járt volna miután elmondtad ezt neki.
Szerintem ez a dolgok kulcsa, fiatal vagy még, ő már benne van a korban lassan vagy lehet nem is olyan lassan megállapodna. TE még élni szeretnél, gyakorlatilag az egész eddig "felnőtt" életedet kapcsolatban töltötted.
Persze kellemetlen, de ha véget ért részedről akkor véget ért nincs mit tenni. Senkinek semmi joga pálcát törni feletted semmit se követtél el hűséges voltál stb.
Mindemellett sajnos könnyen lehet hogy ez el fog nála húzódni és bizony mocskosul szenvedhet ez elkerülhetetlen.
Nekem most egyik barátom mesélte el hogy 5 év után szakított vele a barátnője nagyjából egy hónapja, azóta teljesen a padlón van.. ez sajnos ezzel jár, feleslegesen kínzod magad a gondolattal. Egy életed van helyesen cselekedtél, majd túlteszi magát rajta. Ilyen az élet..
Tudod, életkorából ítélve, ő már házasságra, gyerekekre, közös megöregedésre gondolt.
És most rájött, hogy légvárat épített, hogy minden hiábavaló volt.
Ezért nem értem az ilyen nőket, hogy mi a fészkes fenének kezdtek olyan pasival, akit nem szeretnek?
Most tönkretetted a lelkivilágát a szerencsétlennek.
Egy dolgot megtanultam az életben: Meg kell becsülni azt, aki szeret minket, mert ha nem, utána jön a fekete leves.
Hát, majd meglátjuk, nálad bejön-e az elméletem.
Biztos jó dolog a barátnőd tesójával kezdeni? De hát, te tudod.
Én nem tenném.
Nem tudom miért kéne pálcát törni a kérdező felett.. Nyilván szerette igaziból hamár majdnem 6 évig vele volt, vele töltötte az egész eddigi fiatalságát és mint mondta meg is állapodott volna mellette. Ez ember nem tervezi el előre hogy valamiért kiszeret a másikból de megtörténhet. Az, hogy a pasija vele tervezett, nem rendezi el önmagában a dolgokat, a kérdező egy érző ember nem egy tárgy akire azt mondjuk hogy stipi stopi az enyém....
Nem működött a kapcsolat ennek nincs egy kézelfogható indoka meglátásom szerint több tényezős dolog. Bizonyosan mindketten benne vannak valahol, mert egy kapcsolat két emberről szól. Kétségtelen így az ismertek alapján úgy látszik hogy a barátja nem akart felnőni, megmaradt a 20-25 éves férfiak világában. Ami nem baj, de ha valaki már tovább tervezne mint a kérdező nem működik a kapcsolat. Ismerek én is olyan embert aki 30 felett is úgy él mint 10 évvel korábban, és valószínűleg inkább a 40-hez közelebb fog változni a felfogása, életvitele.
Ha két ember életvitele más utakon jár, nem működik a kapcsolat, ezért én nem akadnék fenn ezen a barátnő bátyja dolgon, mivel semmi sem volt köztük. Ha olyan jó lenne a kapcsolat, nem keltette volna fel az érdeklődést a barátnő bátyja.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!