Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta szakítottunk a barátommal, megint úgy viselkedek mint előtte. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Most 20 éves vagyok, de megint ugyanazt csinálom mint 16 évesen. Cigizek, sokat bulizok, tinifilmeket nézek, olyan zenét hallgatok mint régen, amiket már jó ideje nem hallgattam. Megváltoztam szakítás után, mitől van ez? Felelőtlenebb is lettem, addig spóroltam most meg szórom a megtakarított pénzem... mi történt?2012. szept. 28. 14:19
1/2 anonim válasza:
nagyon kiborultál xĐĐ
biztos szerelmi bánatod van! :D
2/2 anonim válasza:
Ha úgy szakítottatok, hogy te nem akartad, akkor ez tényleg lehet egyfajta szerelmi csalódás, amit így akarsz eltusolni magadban. DE ha nem bántad meg, akkor mindösszesen élvezed a szabadságot. Szerintem semmi baj nincs azzal, amit most csinálsz - persze a pénz szóráson kívül, mert női vénáid révén a férfiak is fizethetik az italodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!