Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után szakítottunk. Magányosnak érzem magam. Teendő?
@21:58
köszi a választ és megértelek teljesen :) a nappalok nálam is még egész elfogadhatóak, tanulással, netezéssel lefoglalom magam, a probléma nálam este/éjjel kezdődik. ezért is gondolkozok azon, hogy éjszakai műszakos melót vállaljak, legalább elvonná a figyelmem..
@22:01
én is gondoltam már kondira, egy a gond vele : most költöztem fel, nem állok olyan fényesen anyagilag hogy 7-8 ezret kitudjak csak úgy adni :)
"Nem érzem úgy, hogy itt pesten bármelyik lányban megtudnék bízni azok után amit az exem tett velem"
vidéki lány is átverhet (vagy nem tudom mit csinált az exed) ugyan úgy... szerencsére ez még nem fertőző, szóval itt bp-n is találhatsz másik lányt.
Amúgy úgy tűnik, hogy kihaló félben vannak ill. vagyunk (negedd meg, hogy magamra vegyem a rendes lány jelzőt) de ne add föl!
ÉS KÉRLEK! ne menj át abba a bunkó stílusba hogy: "minden nő egy hülye ribanc, nincs egy normális se" (egyrészt mert ez nem igaz, másrészt mert általánosítani elég primitív dolog.) Szóval idáig ne juss el légyszi. :D
Először add ki! Mondd el egy embernek, száznak, ezernek, de ügyelj, hogy egy idő után szánalmas lehetsz, ha ismeretlen ember sokadszor hallja! Ne hagyd, hogy emiatt elússzon egy jó lehetőség!
Ez olyan helyzet, amikor a lábaidat reggel Neked kell leraknod a földre és felülnöd, akkor is, ha felállni már valaki segít ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!