Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morzsa kérdése:
Szakítottunk a pasimmal 1 hónapja, és most késik pár napot a menstruációm. Szerintetek?
Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk,és a következő héten rendesen 28 napra megjött a menstruációm.Azóta nem voltam senkivel,és még sem jött meg.Már 5 napja késik.Nem fogyókúrázok,bár egy picit idegeskedem.Állítólag ettől a változó időjárástól is késhet.Ha továbbra sem jön meg,tesztelek vagy doki.2012. jún. 12. 08:35
1/5 anonim válasza:
Sztem már most is tesztelhetsz. Mivel azóta nem voltál mással, már ki fogja mutatni ha terhes vagy. És ha megcsinálod legalább már idegeskedni sem fogsz.
Az exeddel amúgy mindíg rendesen védekeztetek? Mert ha nem akkor lehetsz terhes.
2/5 anonim válasza:
csinálj egy tesztet akkor legalább nem idegeskedsz de mindenképp menj el orvoshoz is.
3/5 A kérdező kommentje:
Azon a héten 3x voltunk együtt,és picit késve került fel az óvszer.Azért nem gondolok arra,hogy terhes lehetek,mert utána rendesen volt menstruációm...egyébként még soha nem késett ennyit.
2012. jún. 12. 08:54
4/5 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen hogy csak úgy késett,pedig extrán felfázhattam volna és késhetett volna az miatt is.
5/5 anonim válasza:
Ha későn vette fel a gumit akkor simán lehetsz terhes. Ezen az sem javít h véreztél. Ismerek olyat aki minden gyermekével addig vérzett míg meg nem mozdultak. Van aki végig vérzik. Komolyan nem értem h mi a búbánatért képtelenek NORMÁLISAN védekezni az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!